LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier

PRIVATLIVSPOLITIK EMMABOX.COM

Hos emmabox.com er vi yderst forsigtige med håndteringen af dine persondata. Vi har derfor sammensat denne liste, så du ved, hvilke personlige og brugerrelaterede oplysninger vi indsamler, når du handler hos emmabox.com. Samt hvordan vi anvender og opbevarer disse personlige data.

emmabox.com

Websitets publiceres af:

emmabox Ltd 

No 12039831 

20-22 Wenlock Road 

London N1 7GU

E-mail: hello@emmabox.com

PERSONLIGE DATA

Personlige data er oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Det er netop de oplysninger, du angiver, når du opretter dig som medlem i vores fordelsklub. Når du opretter dig som medlem, bliver du spurgt, om du giver samtykke til, at vi anvender dine personlige oplysninger. Du kan derfor først blive medlem, når du har sagt ja til dette. Når du er blevet medlem, er du dermed oprettet i vores kundekartotek. Dine oplysninger bliver derfor kun tilgængelig for emmabox.com medarbejdere. Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så vi kan sende dig dine varer samt have mulighed for at kontakte dig på henholdsvis e-mail og telefon. Ifølge bogføringsloven skal disse oplysninger desuden arkiveres i 7 år, for at vi kan opfylde visse forretningsbestemmelser. For du kan modtage dine varer vil nogle af disse fortrolige oplysninger være tilgængelige for en tredjepart, heriblandt bank, logistik og transport, som anvender disse data med henblik på levering, emballage samt betaling. Denne tredjepart må derfor kun anvende dine data til at udføre deres respektive opgaver i forbindelse med køb og levering af dine varer. Yderligere anvendelse af dine data er derfor ikke tilladt.

Du har til enhver tid mulighed for at opsige dit medlemskab hos emmabox.com, og dermed blive fjernet fra vores kundekartotek. Derudover har du, i bestemmelse med GPDR, ret til at få oplyst hvilke data emmabox.com har på dig.

  1. DIN PROFIL

Når du opretter dig som medlem, får du din helt egen profil, hvor du har mulighed for at gå ind og rette dine personlige oplysninger. Til denne profil har du et personligt login, hvor brugernavnet er din e-mail og adgangskoden er selvvalgt. Denne adgangskode er privat, og derfor kan emmabox.com medarbejdere ikke se din personlige adgangskode.

  1. ORDRE- OG FORSENDELSESBEKRÆFELSE

Så snart du har sendt din ordre afsted, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Denne ordrebekræftelse er kvitteringen for dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder din betalingsoversigt, ordrenummer samt navn og adresse. Derudover vil der også være vedhæftet en forskrift om emmabox.com handelsbetingelser, annullering af din ordre, fortrydelsesret samt reklamationsret.

 Når din ordre er sendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse, som indeholder et track and trace nummer, hvor du har mulighed for spore din pakke. 

  1. SERVICE E-MAILS    

Vi sender løbende service e-mails til vores medlemmer. Du kan derfor modtage tre forskellige slags service e-mails fra emmabox.com:

  1. Når du har købt en vare hos emmabox.com, anmoder vi om en tilbagemelding på din købsoplevelse. Her har du mulighed for at give emmabox.com en anbefaling på Trustpilot, hvor vi krediterer med en deltagelse i konkurrencen om et gavekort til emmabox.com.
  2. Hvis du har lagt en vare i kurven på din emmabox profil og ikke har gennemført købet af denne vare, gør vi dig opmærksom på, at varen stadig er i din kurv ved at sende en mail med forladt kurv indhold.
  3. Hvis du opdager, at en vare på emmabox.com er udsolgt, kan du i feltet til højre for produktet angive din e-mailadresse, så får du besked, når varen er tilbage på lager. 

  4. NYHEDSBREVE

Når du opretter dig som medlem på emmabox.com, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan afmelde dig ved at trykke på linket nederst i selve nyhedsbrevet. Vi sender dagligt disse nyhedsbreve til den e-mailadresse, som du har angivet på din emmabox profil. Disse nyhedsbreve indeholder gode tilbud med medlemspriser.

Hvis du har lagt en vare i kurven på din emmabox profil og ikke har gennemført købet af denne vare, gør vi dig opmærksom på, at varen

  1. OPLYSNING AF DATA TIL TREDJEPART

Dine personlige oplysninger vil under ingen omstændigheder blive offentliggjort eller solgt til en tredjepart, som kunne have interesse i disse data. De eneste data som emmabox.com deler med en tredjepart, er i forbindelse med betaling og levering af dine varer og derfor må denne tredjepart blot anvende dine oplysninger til dette formål. 

  1. KUNDESERVICE

Hvis der opstår et problem med din ordre, vil kundeservice være i stand til at hjælpe dig i form af de oplysninger, som du allerede har angivet, da du oprettede dit medlemskab. De personlige oplysninger som kundeservice anvender for at hjælpe dig er derfor oplysninger, som du selv har givet tilladelse til, at emmabox.com har. Disse oplysninger kan du se på din private emmabox profil.         

  1. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er de forskellige data, som bliver indsamlet, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi kun for at være i stand til at optimere emmabox.com. Når du besøger emmabox.com bliver det registreret, hvordan du interagerer på hjemmesiden. Dette betyder, vi kan se, hvordan du landede på vores hjemmeside, hvilke varer du kiggede på samt hvilke varer du købte. Alle disse informationer hjælper os til at forstå vores medlemmers adfærd, og derved kan vi optimere emmabox.com efter kundernes behov.

  1. COOKIES OG IP-ADRESSE

Cookies er data, der indsamles på din egen computer eller mobil, når du besøger en hjemmeside. Derfor bliver din IP-adresse registreret. Din computer har nemlig en IP-adresse, som kendetegner din computer. Denne IP-adresse kan spores, hvis der eksempelvis er mistanke om ulovligheder. Når du besøger en hjemmeside første gang, skal du derfor give lov til, at hjemmesiden må indsamle cookies. Når emmabox.com indsamler disse data, betyder det grundlæggende, vi kan se hvilke produkter, du kigger på samt hvordan du interagerer på hjemmesiden. Du har dog mulighed for selv at slette disse cookies fra din computer eller mobil. 

  1. TREDJEPARTSTJENSTER

Hos emmabox.com har vi indgået aftaler med tredjepartstjenester, som er med til at placere vores cookies samt registrere brugsdata. Disse indsamlede data inkluderer; hvordan du kom ind på emmabox.com samt hvilke online annoncer, du klikker på. I form af disse data er det muligt at lave målrettet onlineannoncering, som er tilpasset til netop dig. Dette sker dog helt anonymt og derfor bliver dine personlige oplysninger ikke videregivet.

MARKETING

Vi har samarbejde med følgende tredjepartstjenester:

  1. GOOGLE ANALYTICS

Et analyseværktøj som gør det muligt at lave forskellige webanalyser.

  1. GOOGLE ADWORDS

Et annonceringssystem som gør, at vi kan annoncere specifikt til vores kunder.

  1. CRITEO

Hjælper os med at lave personlig onlineannoncering til kunder, som allerede har besøgt emmabox.com.

  1. FACEBOOK CUSTOM AUDIENCE

Vi anvender dette værktøj til at lave målrettet annoncering til bestemte målgrupper.  

  1. TRUSTPILOT

Vi anvender Trustpilot til at vise de kundeanbefalinger, som vores medlemmer selv skriver på Trustpilots hjemmeside. De eneste oplysninger vi deler med Trustpilot, er ordrenummeret på din bestilling. For at kunne skrive en anmeldelse af emmabox.com på Trustpilot, skal du nemlig have handlet på emmabox.com.

  1. BING

Et annonceringssystem som gør, at vi kan annoncere specifikt til vores kunder.

  1. AWIN

Vi anvender Awin til at skabe personlig emma-annoncering til besøgende på hjemmesiden.

LOGISTIK

Til levering samarbejder vi med både Bring og GLS, som hjælper os med at levere dine varer. For at gøre dette anvender vores samarbejdspartnere dit navn, adresse samt din e-mail, så du kan spore din pakke.

KOMMUNIKATION

For at kommunikere ud til vores medlemmer anvender vi to forskellige tredjepartsleverandører: 

  1. ZENDESK

For at kunne besvare vores kundehenvendelser, både telefoniske og skrevne henvendelser, anvender vi kundeserviceplatformen Zendesk. I dette system opbevarer vi vores korrespondance, samt dit navn og e-mail, så vi kan finde dig i systemet igen, hvis det samme problem uheldigvis skulle opstå igen.

  1. MAILCHIMP

Når vi sender nyhedsbreve til dig, er det igennem platformen MailChimp. MailChimp er en e-mailmarketing platform, som bl.a. gør det nemt for virksomheder, at få sendt nyhedsbreve ud til deres kunder. Du får automatisk tilsendt disse e-mails, når du tilmelder dig som medlem, hvor du altid kan framelde dig ved at trykke på linket i nyhedsbrevet. 

BETALING  

Alle betalinger gennemføres teknisk af Reepay og Clearhause som kortindløsere. På emmabox.com kan der betales med Visa og Mastercard. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af emmabox.com. Betaling for medlemskab samt varer på emmabox.com, kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med emmabox.com indgås aftaler på sproget dansk.

Ydelserne købes af emmabox Ltd, No 12039831, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og alle betalinger sker til og håndteres af emmabox Ltd, No 12039831, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og betalinger gennemføres af Reepay A/S og Clearhouse som kortindløsere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om betaling, kan du altid kontakte kundeservice på hello@emmabox.com

EMMABOX.COM ER IKKE ANSVARLIG FOR TREDJEPARTERS PRIVATLIVSPOLITIK

emmabox.com kan ikke påtage sig ansvaret for vores samarbejdspartneres privatlivspolitik. Hvis du vil vide mere om disse partneres politik, skal du selv henvende dig til disse parter.

DATASIKKERHED

Hos emmabox.com er beskyttelsen af vores medlemmers personlige oplysninger altid en høj prioritet. Vi er derfor yderst forsigtig med håndteringen af disse oplysninger. Dine oplysninger bliver derfor indsamlet, opbevaret og anvendt korrekt – i overensstemmelse med lovgivningen. Vores procedurer beskytter dine oplysninger imod uautoriseret adgang samt ulovlig offentliggørelse. Dog kan emmabox.com ikke tage ansvar for eventuelle fejl i dataoverførsler eller hvis uautoriserede personer får adgang udefra. 

SPØRGSMÅL

Har du har yderligere spørgsmål om vores databeskyttelsespolitik? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på hello@emmabox.com.

ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITIK

Hvis der skulle opstå ændringer i lovgivningen, forbeholder emmabox.com sig retten til at ændre overstående.

OVERFØRSEL TIL ANDRE EU LANDE

Da emmabox.com har afdelinger i andre EU lande, overfører vi data til modtagere i disse lande. Dine personlige oplysninger vil derfor også være tilgængelige for emmabox.com medarbejdere uden for Danmark. Dog er vi alle under samme emma-regi, og derfor opererer vi ud fra de samme strenge regler, som er gældende i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

DINE RETTIGHEDER

Hvis du er interesseret i, at gøre brug af nedstående rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på hello@emmabox.com. Vi vil dernæst besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  1. RET TIL INDSIGT

Du har, jf. persondataforordningens artikel 15, ret til at få oplyst hvilke data, som emmabox.com har på dig. Dog er denne adgang begrænset med hensyn til emmabox.com rettigheder og fortrolighedspolitik. 

  1. RETTELSE ELLER SLETNING AF PERSONDATA

Du har, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17, ret til at få rettet eller slettet dine personlige oplysninger hos emmabox.com, hvis du mener, disse oplysninger er ukorrekte. Hvis emmabox.com er enige i dette, vil vi hurtigst muligt rette eller slette disse oplysninger. Dog vil disse oplysninger ikke blive slettet fra vores arkiv, hvis emmabox.com er retlig forpligtiget til at arkivere disse oplysninger. Derfor vil emmabox.com kun arkivere de oplysninger, som vi er forpligtet til og slette de resterende persondata. 

  1. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du har, jf. persondataforordningens artikel 7, ret til at tilbagekalde dit samtykke af emmabox.com behandling af dine personlige oplysninger – både delvist og helt. Hvis du er interesseret i at tilbagekalde dit samtykke, vil emmabox.com stoppe med at behandle dine data – med mindre emmabox.com er retlig forpligtet til at opbevare eller behandle disse data. Hvis dette er gældende, vil emmabox.com arkivere disse retligt forpligtede oplysninger og slette de resterende persondata. Når du har tilbagekaldt dit samtykke, betyder det ikke at de behandlinger, som emmabox.com hidtil har foretaget med dine data, er ulovlige, da du i første omgang netop gav dit samtykke til, at emmabox.com måtte behandle dine data. Hvis du har tilbagekaldt dit samtykke, er det ikke længere muligt for dig at handle på emmabox.com.

  1. INDSIGELSE

Du har, jf. persondataforordningens artikel 21, ret til at klage over den måde, hvorpå emmabox.com anvender af dine data. Dertil kan du også gøre indsigelse, hvis du mener, at emmabox.com ikke behandler dine persondata på den måde, som du har givet dit samtykke til.  

  1. BEGRÆNSNING

Du har, jf. persondataforordningens artikel 18, ret til at bede emmabox.com, om at begrænse vores behandling af dine persondata. Dette kan ske i 2 tilfælde.

  1. Hvis du har indsendt en indsigelse om emmabox.com behandling af dine data. Denne begrænsede behandling af dine persondata sker, mens sagen bliver behandlet.
  2. Hvis du mener, at emmabox.com behandler dine personlige oplysninger ukorrekt, hvor du ikke vil have slettet dine oplysninger, men i stedet har et ønske om, at anvendelsen af dine personlige oplysninger bliver begrænset.                       

    6. DATAPORTABILITET

emmabox.com anvender kun de oplysninger, som du selv har givet samtykke og tilladelse til under oprettelsen af dit medlemskab. Derfor har du ret til dataportabilitet. Det betyder grundlæggende, at du som kunde har ret til at få tilsendt de persondata, som vi har på dig, så du kan sende det til en anden udbyder (jf. persondataforordningens artikel 20). 

  1. KLAGE TIL DATATILSYNET

Hvis du vil klage over emmabox.com brug af dine data, skal du kontakte Datatilsynet. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger og andre relevante informationer på deres hjemmeside.