LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
111 andre kigger på produkter lige nu

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword er et Britisk Firma, som har rødder i London. I dag ejes firmaet af Edgewell Personal Care. Tilbage i 1898 havde Wilkinson Sword allerede 100 års erfaring med at lave noget så eventyrligt som sværd og pistoler. I 1898 lancerede de deres første barberblad “the Pall Mall”, og dette skulle vise sig kun at være begyndelsen. I 1962 introducerede Wilkinson Sword PTFE-overtrukne blade, som med en non-stick teknologi, gør barberingen mere sikker, komfortabel og glat. Wilkinson Sword innoverer i de følgende år barberblade og skrabere, og i dag er Wilkinson Sword bredt anerkendt for deres barberblade og skrabere til både mænd og kvinder.

Wilkinson skraber til mænd og kvinder

Hvad end du er kvinde eller mand, har Wilkinson Sword udviklet produkter, der er skabt til at afdække dit behov. Wilkinson Sword har både skabt engangsskrabere til mænd og kvinder samt de mere populære Wilkinson skrabere med udskiftelige barberblade. Her kan du bl.a. finde den populære Wilkinson Sword Hydro barberskraber samt andre varianter så som Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, Wilkinson Sword Intuition Dry Skin og Wilkinson Sword Intuition Ultra Moisture. Hver af disse varianter passer til forskellige hudtyper, så du har mulighed for at finde den skraber, der er skræddersyet til dit behov.

Wilkinson Sword barberblade mindsker rødme

Wilkinson Sword er blandt andet kendt for deres ergonomiske greb og barberblade, der mindsker rødme og irritation. Derfor kan du finde Wilkinson Sword barberblade, der egner sig til din hudtype. Hvad end du døjer med irriteret eller tør hud, kan du finde en skraber med tilhørende Wilkinson barberblad, som efterlader din hud ekstra blød efter barberingen. Når du køber en Wilkinson skraber, har du mulighed for at udskifte barberbladene, når de er ved at være sløve. En pakke Wilkinson barberblade indeholder typisk 4 barberblade, som passer til de forskellige typer barberskrabere. Her kan du eksempelvis finde Wilkinson Sword Titanium Sensitive barberblade og Wilkinson Sword Intuition Ultra Moistrure Shea Butter.

Mærk en tydelig forskel med Wilkinson Swords produkter

Prøv en Wilkinson Sword skraber til din barbering og mærk en tydelig forskel. Når du anvender Wilkinson Sword barbergrej efterlades din hud ikke blot blød, men du får også et længerevarende resultat med en tættere barbering. Hvad end du anvender skraberen til barbering af ansigt, ben, arme eller til intimbarbering, kan du være sikker på, at Wilkinson Swords produkter medvirker til, at du får det bedst mulige resultat uden røde knopper eller rifter.

Køb billig Wilkinson Sword barbergrej online

Hos emma.dk har vi altid gode Wilkinson Sword tilbud til dig, og derfor kan du altid finde billige Wilkinson Sword barberblade og skrabere. Her kan du nemt finde barbergrej til kvinder og mænd fra nogle af de mest populære brands. Vi er nemlig en fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra velkendte mærkevarer til priskrigs priser. Du sparer helt op til 85%, når du handler hos emma.dk. Derudover er du garanteret gratis fragt og hurtig levering. Tilmeld dig i dag og oplev en onlineverden fuld fantastiske tilbud.

Wilkinson Sword