LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
71 andre kigger på produkter lige nu

Wella

Wella

Wella laver professionelle hårprodukter til alle hårtyper, hvorfor du måske også kender mærket som Wella Professional. Wellas produkter er professionelle produkter, som du både ser i frisørsalonen men som vi også hos emmabox.com kan tilbyde dig til hjemmebrug – og selvfølgelig til de bedste priser online!

Du finder et stort udvalg af Wellas produkter i vores sortiment og vi får ofte nye og spændende varer hjem, så du kan finde alt hvad du mangler til din hårpleje og hårstyling et sted. 

Hvorfor skal du vælge Wella produkter?

Produkter fra Wella er udviklet gennem mange års erfaringer. Wella står for utrolig høj kvalitet. Wellas forskellige serier fokuserer på at målrette produkterne til de unikke behov, som forbrugerne har – dette ved avanceret og banebrydende teknologi. Resultatet af dette er en masse forskellige hårplejeprodukter, der alle opfylder kundens behov og sikrer dig et velplejet og sundt hår. Wella er en af verdens største hårplejeproducenter, og blev stiftet i 1880. I dag er Wella repræsenteret i mere end 150 lande. 

Disse Wella produkter finder du hos emmabox.com

Vi kan altid tilbyde et stort udvalg af hårptodukter fra Wella som bl.a. inkluderer både hårstylingprodukter, som hårspray, hårmousse, varmebeskyttende sprays og styling gel samt hårplejeprodukter som bl.a. shampoo, balsam, hårmasker, hårkur og hårolier. Derudover har vi også produkter fra Wella, som egner sig særligt til farvet hår som bl.a. Wella SP Color Save Shampoo, som hjælper med at bevare farven i dit hår og både balsam og shampoo til mænd fra deres serie Wella SP Men Care. 

Hos emmabox.com elsker vi disse 3 hårprodukter fra Wella

  1. Wella Elements Renewing Shampoo 30 ml. – en sulfatfri shampoo, der fornyer hårets fugtughed.

  2. Wella Silvikrin Style & Heat Protection Spray 150 ml. – der både giver håret et fleksibelt hold og samtidig virker varmebeskyttende.

  3. Wella SP Men Care Silver Shampoo – der fjerner gule toner i lyst, afbleget og gråt hår.

Køb billig shampoo, balsam og hårstyling hos emmabox.com

Hos emmabox.com kan vi altid tilbyde et stort udvalg af de lækre hårprodukter fra Wella, og som medlem af vores fordelsklub kan du købe alle de lækre Wella produkter med op til 85 % rabat. Det eneste du skal gøre for at blive medlem, er at foretage dit første køb til emma pris. Herefter bliver du automatisk medlem af vores fordelsklub, hvor du som medlem får adgang til mere end 400 kendte brands til de billigste priser online.

Medlemskabet koster 85 kr. om måneden, men pengene er hurtigt tjent med alle de penge du kan spare på vores mere end 7.000 forskellige produkter. Som altid får du både gratis fragt og hurtig levering af dine produkter.  

Wella