LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
108 andre kigger på produkter lige nu

Urtekram

Urtekram

Urtekram er et dansk mærke, der blandt andet producerer økologiske, naturlige madprodukter og plejeprodukter. Udvalget består blandt andet af en lang række krydderier, og du finder eksempelvis alt fra kanel og Urtekram vaniljepulver til kardemomme og paprika. I vores sortiment finder desuden også den populære Urtekram kokosolie, som nemt kan erstatte olivenolie i maden, hvis du ønsker at prøve noget nyt.
 
Urtekram, hvis mission er at hjælpe alle med at få et sundere hverdagsliv, fremstiller økologisk certificerede produkter, der er rettet mod veganere, vegetarer og personer med allergi, heriblandt laktose- og glutenfri produkter. Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra det danske kvalitetsbrand, hvor hud- og kropsplejeprodukter efterhånden også er blevet en fast del af det imponerende sortiment.

Urtekram produkter er for dig, der ønsker at leve den naturlige, enkle og rene livsstil

Urtekram anses som den største grossist af økologiske produkter i Skandinavien, og brandets succes er ikke ubegrundet. De mange produkter bidrager nemlig til et mere miljørigtigt valg i hverdagen, og med Urtekram har det aldrig været nemmere at vælge økologisk. Siden Urtekram blev grundlagt i 1972 i København, har virksomheden tilbudt alt inden for økologiske madprodukter. Foruden de mange eftertragtede krydderier fører mærket blandt andet også forskellige glutenfri blandinger til bagning, ligesom grød, frø og pasta også blot er eksempler på madvarer, der i dag findes i det imponerende sortiment. 
 
Hos emmabox er vi stolte af at tilbyde alle Urtekrams populære produkter i vores kiosk. Kiosken er desuden kendetegnet ved at have fødevarer til enhver smag, og foruden de økologiske krydderier tilbyder vi eksempelvis også et velsmagende udvalg af sodavand og slik samt kaffe og te. Vi fører alle de kendte mærker, og du finder derfor med stor sandsynlighed også en vare, der kan slutte tørsten hos dig.

Stort udvalg af Urtekram shampoo og hudpleje – også uden parfume

Hvis du er på udkig efter økologiske alternativer inden for alt til hjemmet, er Urtekram det helt rette mærke for dig. Selvom det anerkendte brand startede som krydderiproducent, indeholder sortimentet også et stort udvalg af plejeprodukter. Uanset om du leder efter krops- eller hudpleje til hende, ham eller børnene, kan du finde det hele hos Urtekram. Eksempelvis findes der en række plejende deodoranter, hvis indhold af naturligt mineralsalt fjerner dårlig lugt og baktier, og som samtidig giver et strejf af friskhed til huden. Flere shower gels og Urtekram håndsæbe indeholder derimod rørsukkerkrystaller, der rengør og fugter huden særlig effektivt – og flere af deres produkter er endda uden parfume. Derudover er Urtekram shampoo også kendt for at indeholde økologiske og naturlige ingredienser, som er godt for dit hår. Se hele vores udvalg af kvalitetsshampoo her på siden.  

Kendetegnet for alle Urtekram produkterne er naturligvis, at de udelukkende er fremstillet af naturlige råvarer. Samtidig er Urtekrams produkter nemme at kende. De er nemlig både pæne og farverige i deres design, og du kan derfor sagtens have dine Urtekram krydderier og plejeprodukter til at stå fremme på hylden derhjemme – og endda med ekstra god samvittighed.

Find de billigste Urtekram tilbud online hos emmabox

Selvom Urtekrams produkter i dag sælges i stort set alle supermarkeder og helsekostbutikker, kan du hos emmabox finde alle varerne til markedets billigste pris. Du tænker måske, hvordan priserne kan lade sig gøre, men det er faktisk ikke så kompliceret endda. Vi køber nemlig altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter direkte fra de største leverandører, og derfor kan vi altid presse prisen helt i bund. Vi er stolte af at være Urtekram forhandlere og kunne tilbyde vores medlemmer dette lækre brand. Tag et kig her på siden og find alle de bedste Urtekram tilbud lige her. 

Urtekram