LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
79 andre kigger på produkter lige nu

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy er skabt af farmaceut Margo Marrone. Som medhjælper på et apotek, blev hun fascineret af den måde hvorpå farmaceuter med deres viden og medicinske kunnen var i stand til hjælpe kunder med deres forskellige behov. Senere uddannede hun sig selv som farmaceut med speciale i urtemedicin og havde stort fokus på alternativ medicin. Dog blev det homøopati som virkelig var livsændrende for hende selv og hendes familie. Homøopati er en form for alternativ medicin, hvor patienter kan genfinde deres balance gennem små doser af specifikt udvalgte lægemidler. Margo Marrone blev optaget af de mange giftige pesticider i madvarer og kosmetik, og besluttede sig for at bruge sin viden til at skabe et apotek hvis produkter med produkter uden skadelige stoffer. Ideen var, at alle produkter skulle indeholder de bedste biologiske produkter. Den første Organic Pharmacy butik slog dørene op på Kings Road, London i 2002 og blev hurtigt populær. Hudplejeprodukterne bygger på ideer fra homæopati og urtemedicin og der er lagt høj vægt på videnskabeligt sammensætninger af naturlige ekstrakter og nøje afmålte doseringer, som virkelig gør en stor forskel for sund hud. Produkterne bliver produceret på virksomhedens egen fabrik i London, så nye formularer og produkter kan blive kvalitetstestet fra start til slut og sikre høj kvalitet.

Organic Pharmacy har vunder adskillige priser for deres produkter; blandt andet prisen for mest effektive solcreme, bedste biologiske hudplejeprodukt, bedste økologiske/biologiske brand, bedste naturlige duft og mange flere. Produkterne er ikke testet på dyr og de er også uden kunstige farvestoffer, duft og parabener. Organic Pharmacy er i den lidt dyrere ende, men til gengæld får du til gengæld produkter som indeholder de bedste ingredienser og som virkelig har en synlig effekt. Plej din hud med økologiske/biologiske produkter, som er skabt med omtanke for miljøet og med stor respekt for faget.

 

I serien fås solcreme, hudplejeserier til forskellige hudtyper, kropsplejeprodukter, vitamintilskud, urtecremer, plejerserier sepcifikt til mænd, gravide, børn og teenagere samt et stort udvalg af kosmetik og neglelak.

I vores sortiment kan du blandt andet prøve Organic Pharmacys olie som hjælper med at forebygge strækmærker, når den gravide mave vokser. Prøv den meget populære og anmelderroste Collagen Boost Maske; en ansigtsbehandling, som både strammer op og giver huden glød. Mangler du et godt all-around produkt, så prøv Organic Pharmacy Rose Balm; en multi balm som både blødgør læber, kan fjerne lim fra kunstige øjenvipper, fungerer som fodbehandling og tæmmer umedgørlige øjenbryd – for blot at nævne et par eksempler. 
Find din favorit blandt vores voksende udvalg af Organic Pharmacy produkter eller gå på opdagelse i vores mange andre brands og mere end 7000 produkter indenfor hårpleje, hudpleje, kosmetik, slik, dagligvarer, parfume og plejeprodukter til børn. Hos emma.dk kan du få alt det, du har brug for til rigtig gode priser, for som medlem hos os sparer du nemlig altid op til 85% på dine indkøb. For os er det vigtigt, at du kan købe dine varer billigt online, så du kan få mest for pengene og samtidig spare tid. Som altid får du gratis fragt og hurtig levering på dine ordrer.

The Organic Pharmacy