LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
22 andre kigger på produkter lige nu

Scholl

Scholl

De fleste drømmer om bløde fødder og sunde negle hele året rundt. Vi tænker ikke over det, men vi udsætter faktisk vores fødder for lidt af hvert på en helt almindelig dag – alt fra indelukkede sko og strømper til mange timer stående eller gående. Fødderne bliver trætte og ømme og har brug for, at vi passer godt på dem – også om vinteren, når de er godt pakket ind i varme støvler og tykke sokker. Den rette fodpleje behøver hverken koste en formue eller tage særlig lang tid.

Hvordan undgår du så hård hud? Det kræver blot en regelmæssig indsats og de rigtige redskaber, som du finder her fra Scholl. Du kan bl.a. undgå hård hud, ved at:

-  Have fodtøj der passer til din fod, og giver den rette støtte.

-  Sørge for at tørre dine fødder ordentligt efter badet.

- Få en nem fodpleje rutine, der virker for dig. Brug eksempelvis Scholls fodfil Velvet Smooth med diamantkrystaller, der er en elektronisk fodfil, som nemt og effektivt fjerner hård hud.

Uanset om du oplever tørre- eller trætte fødder, revnede hæle, svampeinfektion i neglene, vabler, vorter, ligtorne, hævede fødder, fodsvamp eller nedgroede negle, har Scholl helt sikkert et produkt, som imødekommer dit behov, så du igen kan få pæne og bløde fødder. 

Scholl neglefil gør underværker for både tå- og fingernegle

Trænger dine negle også til lidt ekstra opmærksomhed? Så prøv Scholl elektrisk neglefil. Den er supernem at bruge og giver dig professionelle pedicureresultater derhjemme. Filen kan anvendes både på hænder og fødder, og filhovedet kan nemt udskiftes med et nyt.

Hvis du ønsker at få det bedst mulige resultat, bør du følge en god negleplejerutine. For at hjælpe dig lidt på vej, får du her nogle gode råd.

1. Start med at anskaffe dig en god negleolie. Har du ikke allerede en, kan vi anbefale Scholls egen Nail Care Oil, som kan bruges både på hænder og fødder. Brug den 2 gange dagligt og gerne mere!

2. Brug en neglefil af enten sandpapir eller glas. Her kan neglefil fra Scholl anbefales!

3. Slut af med at rense dine negle med en god neglebørste eller neglerenser og klip dem til om nødvendigt.

Følger du disse simple råd, vil du hurtigt opleve at dine negle føles smukke, velplejede og skinnende. Har du brug for flere plejeprodukter end til hænder og fødder, kan du med fordel tage et kig på vores sortiment af både kropspleje og hudpleje.

Dine fødder vil takke dig for at bruge Scholls fodfil med diamantkrystaller

En af favoritterne i Scholls fodplejeserie er Velvet Smooth fodfilen, som er det perfekte værktøj til dine fødders skønhedsrutine. Scholls elektriske fodfil er specielt udviklet til at gøre dine fødder bløde på en hurtig og effektiv måde. Det unikke rullehoved består af diamantkrystaller, som gør arbejdet for dig, da den nænsomt fjerner den overflødige hårde hud.

Scholls fodfil er både ergonomisk og sikker at anvende.  Det er både en billig og tidsbesparende måde at holde fødderne ved lige på.

Kombinér fodfilen med nogle af Scholls øvrige produkter og opnå hurtige og tilfredsstillende resultater. Prøv eksempelvis også repair creme til revnede hæle eller creme til hård hud.

Det hele startede med Dr. Scholl såler til skoen

Scholl har mere end 100 års erfaring i bløde og pæne fødder. Dr. William Mathias Scholl fik interesse for føddernes struktur og funktion, da han som 17-årig begyndte at arbejde i en skobutik, som specialiserede sig i behageligt fodtøj. I 1904 blev han færdiguddannet som læge, og allerede som 22-årig fik han patent på sin første opfindelse: Foot-Eazer.

Foot-Eazer var et indlæg til skoen, som kunne støtte vristen og var ret banebrydende på det tidspunkt. I 1907 blev Scholl Manufacturing Company grundlagt, og det blev begyndelsen på en lang række opfindelser og udvikling af produkter. Derudover etablerede han også en læreanstalt for fodterapi og ortopædi i Illinois. Her kunne man blandt andet få foretaget gratis fodundersøgelser.

Udover de meget populære Dr. Scholl såler, designede Dr. Scholl sko, som passede til fodens anatomi og kompressionsstrømper til at lindre hævede ankler og åreknuder. Gennem hele sit liv var det Dr. Scholls mål at sikre fødderne maksimal komfort og en optimal fodpleje, hvilket stadig afspejles i de produkter Scholl kan tilbyde i dag.

Spar op til 85 % på billige Scholl produkter hos emmabox

Som medlem hos emmabox kan du købe et bredt udvalg af Scholls negleprodukter og fodfile, så du kan give dine fødder og hænder den opmærksomhed, de fortjener. Gå på opdagelse og spar masser af penge på din fod- og neglepleje i fremtiden med en Scholls fod- og neglefile. Som altid får du fri fragt og hurtig levering på alle dine ordrer, og du sparer tilmed op til 85 %!

Se alle vores Scholl tilbud lige her og få dit nye Scholl produkt leveret allerede inden for 1-3 hverdage.

 

Scholl