LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
114 andre kigger på produkter lige nu

Redken

Redken

Redken er et af verdens bedst kendte mærker inden for produkter til hårpleje og hårstyling, og et populært brand blandt både mænd og kvinder. Dette skyldes den høje kvalitet på Redkens produkter, der er et resultat af dybdegående forskning, som sikrer dig produkter, der holder, hvad de lover. Du kan få glæde af produkter fra Redken uanset din hårtype, samt dine behov for pleje og styling til dit hår.

Redken shampoo og balsam til alle hårtyper

Hver enkelt serie fra Redken har unikke egenskaber. Redken har blandt andet udviklet en hårplejeserie til krøllet hår, en til blondt hår, en til sensitivt hår og en til hår med skæl – for blot at nævne nogle af de hårtyper, som Redken kan tilbyde hårplejeprodukter til. Prøv eksempelvis en Redken shampoo til krøller fra serien Redken Curvaceous, der er skabt til pleje af krøllet hår, eller en Redken hårkur fra serien Redken Extreme, der er udviklet specielt til ødelagt og tørt hår, der trænger til ekstra pleje og omsorg. Fra samme serie finder du også Redken Extreme Shampoo, som du med fordel kan bruge i forbindelse med hårkuren. Du kan også prøve vores bestseller, Redken All Soft shampoo, der giver fugt og blødgører tørt og skrøbeligt hår, og til sidst slutte af med Redken Diamond Oil for at komme det tørre hår til livs. Hver enkelt serie er nøje udviklet til den bestemte hårtype, så gå efter en plejeserie fra Redken, der passer til netop dit hår. Se også hele vores udvalg af shampoo specielt designet til mænd.

Billig Redken shampoo og hårstyling

Uanset hvilken hårtype du har, kan du med sikkerhed finde de bedste Redken Shampoo tilbud her på siden. Udover forskellige plejeprodukter, der giver håret tekstur og fylde, samt plejer i dybden og giver glans, tilbyder Redken også forskellige produkter til styling. Herunder forskellige typer af hårvoks, anti-frizz produkter og volumespray, så du kan få frisuren til at sidde helt perfekt både til hverdag og til fest. Hårstylingprodukter fra Redken er lette at bruge, og med lidt øvelse vil du kunne variere din frisure i det uendelige. Vask produkterne ud igen med din yndlings Redken shampoo, og giv håret en omgang med en god Redken hårkur et par gange om ugen, hvis du bruger mange stylingprodukter. Derved får både hår og hovedbund en pause, og bliver plejet i dybden inden næste omgang styling. Du finder hele vores udvalg af hårstyling til kvinder her på siden.

Redken shampoo tilbud hele året rundt hos emma.dk

Redken er et populært mærke, men det kan godt blive dyrt, hvis du regelmæssigt skal tanke op på favoritterne, eller du gerne vil prøve nogle nye produkter af. Med fordelsklubben, emma.dk, kan du få nye forsyninger billigt hjem til markedets skarpeste pris – og du får endda fri fragt, uanset hvor lidt eller meget du bestiller. Du betaler et fast beløb om måneden for at få adgang til alle de gode Redken tilbud, og du har herefter mulighed for at spare helt op til 85 % på dine favoritprodukter. Hos emma.dk er der garanti for store besparelser på produkter fra Redken, og de penge du betaler for medlemskab, er hurtigt tjent hjem med alle de penge, du sparer med vores Redken tilbud og mange andre skarpe priser på shampoo, balsam samt produkter til hårstyling. Meld dig ind i dag, og køb dine produkter fra Redken med de største online besparelser.

Redken