LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
29 andre kigger på produkter lige nu

Paul Mitchell

Paul Mitchell

Prøv de lækre Paul Mitchell hårprodukter med naturlige ingredienser

Paul Mitchell er et brand for den kvalitetsbevidste forbruger, da deres produkter er professionelle salonprodukter baseret på naturlige ingredienser. Derudover er du som forbruger med til at støtte et firma med en god sag, når du køber Paul Mitchell hårprodukter. Et af virksomhedens helt store fokusområder er nemlig deres dedikation til at gøre verden til et bedre sted. Det gør de ved at donere penge til forskellige organisationer, som gør en forskel. Paul Mitchell er også imod dyreforsøg, og tester ikke deres produkter på dyr.

Vil du også have professionelle hårprodukter med naturlige ingredienser uden at skulle betale en formue, så finder du hos emma.dk både stylingprodukter, hårkure, shampoo og conditioner fra verdenskendte Paul Mitchell til de billigste priser online.

Med Paul Mitchell produkter får du professionel hårpleje til tørt og ødelagt hår

Et af de vigtigste ingredienser i Paul Mitchells produkter er Awapuhi planten (hvid ingefær) fra Hawaii, som har været brugt produkterne siden firmaets start. Paul Mitchell var så fascineret af planten, og hvad ekstrakterne fra planten kan gøre ved ens hår, at han selv købte en farm på Hawaii, hvor planten den dag i dag stadig høstes og bruges i produktionen.  

Paul Mitchell har en hel serie kaldet, Awapuhi, som er særlig egnet til ødelagt og tørt hår. Fra denne serie finder du både Paul Mitchell shampoo, Paul Mitchell conditioner, Paul Mitchell hårspray samt Paul Mitchell hårkure, som f.eks. Awapuhi Kreatin Intensive Treatment, som gør ødelagt og slidt hår silkeblødt. Særligt om vinteren oplever mange, at håret tørrer ud og her vil Awapuhi serien være særlig god.  

Paul Mitchell er innovativ hårpleje for alle

Selv mener Paul Mitchell at de, som et af verdens største professionelle skønhedsfirmaer, har et ansvar og en forpligtelse til at passe på vores planet og de mennesker, der lever her. Dette skinner igennem i deres produkter, som er baseret på naturlige produkter og ingredienser, som ikke skader hverken mennesker, dyr eller natur.

På farmen på Hawaii forskes der konstant i at forbedre de effektive hårplejeprodukter fra Paul Mitchell. Brandet står for ren kvalitet, og produkterne er et resultat af mange års innovation og forskning. Hvis du vil have et hårprodukt, der indeholder de bedste naturlige ingredienser for dit hår, såsom Tea Tree, Awaphui, Lavendel, Citron, Salvie og Avokado, så er Paul Mitchell hårprodukter et ekstra godt valg. 

Paul Mitchell – et brand med mange års erfaring

Paul Mitchell er et af de mest anerkendte mærker inden for professionel hårpleje, og forhandles i mere end 90.000 frisørsaloner verden over. Som helt ung vidste Mitchell, at han ville være frisør, og allerede som 18-årig, havde han vundet alt, hvad der var værd at vinde inden for nationale samt internationale frisørkonkurrencer.

En stjerne inden for hårstyling var født, og som kun 24-årig ejede Paul Mitchell allerede to frisørsaloner. Ikke længe herefter blev han et eftertragtet navn, som også blev brugt til store modeshows i New York. I 1979 valgte Paul Mitchell at slå sig sammen med sin gode ven John Paul Dejoria, og sammen startede de John Paul Mitchell System, som står bag de kendte Paul Mitchell produkter, som du finder her på siden. 

Køb billig Paul Mitchell shampoo, conditioner og hårkure hos emma.dk

Hos emma.dk finder du altid billige hårstyling- og hårplejeprodukter fra Paul Mitchell. Vi har sørget for at samle de største brands inden for shampoo, conditioner og hårstyling til både mænd og kvinder, så du altid kan finde eksklusive produkter til billige priskrigs priser.

Du kan nemt få fingrene i vores Paul Mitchell tilbud. Du behøver bare at oprette dig som medlem af vores fordelsklub, og betale et fast mådeligt beløb. Herefter har du mulighed for at spare helt op til 85% på vores mere end 7.000 forskellige produkter. Alle produkter sendes gratis og med hurtig levering inden for 1-3 hverdage. Så tag et kig her på siden, og find det Paul Mitchell hårprodukt du står og mangler.

Paul Mitchell