LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
71 andre kigger på produkter lige nu

Mugler

Mugler

Thierry Mugler er kendt for at være banebrydende og for at chokere folk med sine alternative tilgange til design. Han er en anerkendt designer, men han er også både balletdanser, interiørdesigner, fotograf, art director og stylist. Hans grundlæggende filosofi er, at man ikke bør søge inspiration, men derimod bruge sit naturlige instinkt, når man for eksempel designer tøj. Som designer er det således hans opgave at skabe tøj som ikke har noget at gøre med fortiden, men som derimod er elegant og simpelt i sin udformning og som former kroppen på den mest flatterende måde. I 1973 begyndte Mugler at designe sit eget tøjmærke, han havde sit første fashionshow i 1976 og lancerede en tøjlinje til mænd i 1979. Hans tøjkollektioner er skulpturelle, glamourøse og eksperimenterende og ofte i stærke farver og markante former. Mugler har også udnyttet sin teatralske stil til at designe tøj til musicals og shows.

 

Den første parfume, Angel, blev lanceret i 1994. Den kom til verden i et samarbejde med Jacques Courtin-Clarins, som var chef for Clarin plejeprodukter. Angel parfumen havde en usædvanlig høj koncentration af 30% patchouli, hvis duft nogle finder eksotisk, sensuel og luksuriøs. Andre bryder sig ikke om den. Parfumen skabte både foragt og stor begejstring på én gang, netop fordi den var anderledes og formåede at overraske. Angel parfumen blev så populær at den væltede Chanel No. 5 fra sin førsteplads på hitlisten over parfumer i 1998. Efterfølgeren, Alien, kom til i 2002 og strøg også direkte ind på top 10 parfume bestsellerlisten i Europa.

I 1999 skabte Mugler 5 innovative skønhedsprodukter under navnet Secrets D’Angel. Serien omfatter ansigtscreme, to sprays til hår, krop og ansigt samt ansigts- og hårmaske. Derudover kan man ved skranken i alle Thierry Mugler butikker finde en genopfyldningsbar, hvor man kan få genopfyldt sine gamle parfumeflasker med ny duft. I 2016 løftede Thierry Mugler sløret for efterfølgeren til Angel – Angel Muse. Hos emma.dk forhandler vi alle disse ovennævnte parfumer online. Du kan købe både Alien Eau de Toilette og Angel Muse Eau de Parfum parfumer til kvinder, såvel som Muglers herreduft, A Man. Du får altid de bedste parfume tilbud hos os, så du kan forkæle både dig selv og din pengepung. Gå på opdagelse i Muglers parfume univers eller find gode tilbud på en række andre parfume mærker på hjemmesiden. Prøv blandt andre vores billige parfumer fra Chloé, Clean, Marc Jakobs, Gucci, Chanel, Dior, Burberry, Issey Miyake, Hermes, Viktor & Rolf og mange flere. Som medlem hos emma.dk får du altid fri fragt og hurtig levering, når du handler.

Mugler