LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
86 andre kigger på produkter lige nu

Max Factor

Max Factor

Mr. Max Factor er manden bag brandet Max Factor, men også manden bag makeup, som vi kender det i dag. Han var en visionær makeupartist og ikke mindst opfinder, der var kendt for at skabe det famøse Hollywood-look. Mr. Max Factor var oprindeligt russer, men flyttede til Los Angeles i USA i 1914, hvor han arbejdede som makeupartist for de største filmstjerner og andre berømtheder. Med makeupprodukter og –teknikker skabte han det ene glamourøse look efter det andet, som han mente, alle kunne få. ”You are not born glamorous, glamour is created”, er et af hans mest kendte citater.

Max Factor makeup er indbegrebet af makeup

Max Factor skabte sit eget sortiment af kosmetikprodukter, som han døbte makeup, og det var i det øjeblik, at begrebet makeup blev opfundet! Max Factors produkter og teknikker til filmindustrien blev belønnet med en Oscar, og i en årrække, var Max Factors produkter på alle hollywoodstjernernes læber - bogstaveligt talt! Max Factor læbestiften, True Color Lipstick, var Max Factors første store opfindelse, men det var også den første læbestift overhovedet i sin tid.

Max Factor er makeup til alle kvinder

Max Factor gjorde makeup til noget, alle kunne få fat i, og i 1920 blev den første hele serie af makeup (nogensinde) mulig at købe for den almindelig forbruger. Mr. Max Factor levede fra 1872 til 1938 og havde altså en enorm indflydelse på makeuppens udbredelse. Max Factor brandet blev drevet af Factor familien helt frem til 1970.

I dag har Max Factor eksisteret i mere end 100 år, og de traditionsrige produkter er efterhånden at finde i de fleste makeuppunge verden over. Max Factor er et af de absolut største makeupmærker og du finder både mascara, læbestifter, foundation, øjenskygger og meget mere fra det anderkendte makeupmærke.

Max Factor foundation, der matcher din hudtone

Max Factor er kendt for sine foundations, og leder du efter en foundation, der får det bedste frem i din hud, kan du med fordel vælge en variant fra Max Factor. Max Factors foundations er kendt for at blende perfekt sammen med hudens nuance, så du får en naturlig glød, der holder hele dagen.

Uanset om du er på udkig efter en klassisk flydende foundation, en pudderversion eller den populære Max Factor Miracle Touch, der forvandler sig fra fast til flydende ved påføring, har vi en variant for dig. Vi har Max Factor foundations med forskellig dækningsgrad, og nogle er endda med solfactor, for at beskytte din hud yderligere. De findes alle i forskellige farvetoner, så vi tør godt garantere, at vi har en Max Factor foundation, der matcher dig.

For at få det det bedste resultat, anbefaler vi at daglig hudpleje bestående af rens og fugtighedscreme, er en del af din beauty rutine. Velplejet og ren hud er det bedste udgangspunkt for ensartet hud og en smuk glød, og får også din makeup til at se endnu flottere ud.

Køb din Max Factor læbestift eller Max Factor mascara billigt på emma.dk

Uanset om du er på udkig efter en ny Max Factor læbestift, Max Factor mascara eller andet makeup fra dette populære brand, så er du landet det rigtige sted. Vi har altid skønne Max Factor tilbud til dig, og som medlem af vores fordelsklub, kan du spare op til 85% på et stort udvalg af Max Factor produkter.

Vi har et stort udvalg af makeup fra de mest kendte makeupmærker - og der er mange fordele ved at være medlem! Udover at du får del i de attraktive emma priser, kan du nemlig også se frem til både gratis fragt og hurtig levering inden for 1-3 hverdage.

 

Max Factor