LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
84 andre kigger på produkter lige nu

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Den amerikanske modedesigner, Marc Jacobs, er bedst kendt for sit brand Marc Jacobs og underbrandet Marc by Marc Jacobs. Marc Jacobs blev født i 1963 i New York og boede mange af sine teenageår hos sine bedsteforældre. I 1981 dimitterede han fra High School of Art and Design og studerede derefter på den verdensberømte skole, Parsons School of Design. Hans karriere tog fart allerede i slutningen af hans skoletid, da han designede en serie af sweatere, som hans bedstemor havde håndstrikket, og som var en del af hans afslutningsprojekt.


Udover at vinde tre af skolens prestigefyldte priser, blev hans Op-Art sweatere ved Parsons modeshow spottet af Barbara Weiser, ejer af New Yorks Charivari butik, samt indehaveren af Sketchbook, Reuben Thomas. Dette gav ham muligheden for at designe to kollektioner i samarbejde med Sketchbook samt blive ansat hos Perry Ellis. Marc Jacobs lancerede sin egen designvirksomhed, Marc Jacobs International Company, i 1994 og i 1997 blev han udnævnt til creative director for Louis Vuitton. I 2001 introducerede han underbrandet: Marc by Marc Jacobs.

Marc Jacobs parfume daisy – En frisk og feminin klassiker  

Marc Jacobs parfume er nok bedst kendt for de ikoniske flakoner, farvestrålende designs og forførende dufte. Især er serien Marc Jacobs parfume Daisy blevet kendt for sin friske og feminine blomsterduft og de smukke låg, inspireret af naturens flor. Hos emma.dk finder du blandt andet Daisy Intense Eau de Parfume, Daisy Eau So Fresh og Daisy Dream i Daisy serien. De mange smukke og billige parfumer fås i forskellige størrelser, så de passer til alle behov.


Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse i vores store parfume univers under kategorien dame parfumer, hvor du finder alle de populære parfumer til kvinder fra kendte designere. Her finder du, udover rigtig gode Marc Jacobs parfume tilbud, også dufte fra andre kendte amerikanske mærker. Hos emma.dk bugner det af luksuriøse og kendte mærkevarer, men til nettets bedste og laveste priskrigs priser, så du kan nemt finde en ny og billig parfume.

Marc Jacobs dufte til enhver personlighed

I vores voksende udvalg af Marc Jacobs parfumer til kvinder, finder du også Marc Jacobs Honey Eau de Parfume og Marc Jacobs Divine Decadence i forskellige størrelser og som lækkert Marc Jacobs parfume gaveæske sæt. Den smukke Decadence parfume blev lanceret i 2015 og flakonen er formet smukt som en Marc Jacobs taske. Dette er blot ét eksempel på hvordan Marc Jacobs designs altid er udtænkt i elegante, farverige og kreative designs. Gå på opdagelse i Marc Jacobs lækre univers og find en klassisk duft som passer til dig, din livsstil og din personlighed.


Som medlem hos emma.dk kan du spare mange penge på de luksuriøse og velkendte Marc Jacobs parfumer til både ham og hende. Vi har altid Marc Jacobs parfume tilbud, så du kan købe parfume til markedets bedste og billigste priser. Forkæl dig selv med en lækker kvalitetsparfume eller gi' en gave til én du holder af. I kategorien herreparfumer kan du fx finde nogle af de bedste parfumer til mænd, så hvis du står og mangler en gave til manden i dit liv, så gå på opdagelse i de mange skønne tilbud på parfume. Hos emma.dk får du selvfølgelig både gratis fragt og hurtig levering.

Marc Jacobs