LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
110 andre kigger på produkter lige nu

M2 Beauté

M2 Beauté

M2 Beautés mission er at skabe naturlig skønhed. Det er netop, hvad deres produkter gør. Har du også altid været misundelig på modellernes fantastiske lange øjenvipper i reklamer for mascara, og ønsket at dine vipper kunne se sådan ud? Så frygt ej! Vi har løsningen til dig. Med de smarte produkter fra M2 Beauté kan du endelig få de lange Bambi vipper, du altid har drømt om. M2 Beauté laver nemlig skønhedsprodukter, der optimerer og fremhæver din egen naturlige skønhed ved at øge vækst og regenerering af hår og hud. Prøv bl.a. deres M2 Beauté Eyelash Activating Serum til vipper og M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum til bryn. Alle produkterne fra M2 Béaute er dermatologisk testet og dokumenteret, og du skal dermed ikke være bange for en allergisk reaktion, hvis du har en sart hud. 

M2 Beauté serum til vipper og bryn

Brandet er især kendt for deres eyelash serum, M2 Beauté Eyelash Activating Serum, som både styrker og øger væksten af dine egne vipper samtidig med de bliver mørkere, mere buede og mere markante. Det er derfor muligt at få lange øjenvipper, selvom dine egne måske ikke er noget at råbe hurra for. M2 Beauté serum til øjenvipper har været populær i flere år, og har fået stor anerkendelse for sin virkning. Du kan slippe for at bruge mascara, da M2 serum vil hjælpe med at definere dine vipper og gøre dem flotte og lange. Med M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum kan du endda også få fyldigere og tættere bryn.

Få længere vipper i løbet af 6-8 uger med M2 Beauté serum

I forhold til M2 vippeserum vil nogen se resultater allerede efter to ugers brug. Dog er det vigtigt at forstå, at der er forskel på hvordan og hvor hurtigt vores vippehår påvirkes. M2 Beauté siger selv, at man skal anvende serummet hver dag i 6-8 uger for at se synlige resultater. M2 Beauté er et brand med en seriøs tilgang til skønhed, som er baseret på at forbedre det, du allerede har. Så drop tankerne om øjenvippe extensions og dyre ansigtsbehandlinger og prøv det smarte serum fra M2 Beauté.

M2 Beauté tilbud hos emma.dk

Hos emma.dk sparer du helt op til 85% på kendte brands som M2 Beauté. Her finder du et kæmpe udvalg af populære brands til små priser. Her kan vi bl.a. anbefale, at du tager et kig på vores makeup udvalg, hvor vi kan tilbyde alt, hvad dit beauty-hjerte begærer. Vi sender altid dine ordrer inden for 1-3 hverdage, hvor du som medlem altid er sikret gratis fragt og hurtig levering. Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer de bedste deals og rabatter, og du finder derfor ikke M2 Beauté produkterne billigere andre steder. Se alle vores M2 serum tilbud her på siden.  

M2 Beauté