LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
112 andre kigger på produkter lige nu

Listerine

Listerine

Tandbørstning og brug af tandtråd er de vigtigste midler til at holde din mund ren og sund. Men vidste du, at mundskyl også anbefales som en daglig del af din tandpleje og mundhygiejne rutine? Mange mennesker døjer med bakterier og kronisk dårlig ånde. Mundskyl er med til at give god ånde i længere tid og har en desinficerende effekt, som giver en frisk fornemmelse i munden efter brug. Samtidig modvirker og reducere mundskyl dannelse af plak, som er en af de væsentligste årsager til tandkødssygdomme.

Hos emma.dk har vi et stort udvalg af Listerine mundskyl, som er verdens mest anbefalede mundskyl af tandlæger og tandplejeorganisationer. Listerine er et brand som går mere end 130 år tilbage. Sir Joseph Lister var en engelsk læge og kirurg, som var fascineret af nogle teorier omkring usynlig bakteriedannelse og hvorvidt disse kunne være årsag til en række forskellige sygdomme. Teorierne stammede fra den berømte videnskabsmand, Louis Pasteur. Sir Joseph Lister var den første kirurg til at udføre en operation i et lokale, som var steriliseret med antiseptiske midler. Efterfølgende resulterede denne praksis i, at langt færre patienter døde.

Sir Joseph Listers research lagde grundstenen til det, som senere skulle blive Listerine. I 1879 sammensatte doctor Joseph Lawrence en formel baseret på Listers erfaringer, og kaldte sit produkt for Listerine. Sammen med farmaceut, Jordan Wheat Lambert, producerede og solgte han Listerine i sin apotekervirksomhed. På det tidspunkt var Listerine ikke et mundskyl produkt men derimod et desinficerende middel, som blev brugt på operationsstuer og til at behandle åbne sår.

I 1895 blev Listerine introduceret til tandlægebranchen som det mundskyllemiddel, vi kender det for i dag. Siden har Listerine udviklet deres mundskyl, så produktet nu fås med en række forskellige smage og forskellige formelsammensætninger. Du kan både få Listerine mundskyl, som forebygger dårlig ånde, beskytter mod isninger, hjælper til hvidere tænder eller som effektivt går ind og dræber bakterier i munden. Ligeledes fås de forskellige mundskyl med smage som pebermynte og citrus. Blandt de mest populære kan nævnes Listerine Original, Listerine Cool Mint, Listerine Total Care og Listerine Zero. Sidstnævnte mundskyl indeholder ikke alkohol. Det er påvist, at Listerine renser munden for bakterier, og er med til at forebygge følsomme tandhalse og styrke dine tænders emalje.

Det anbefales at bruge Listerne mundskyl 2 gange om dagen efter almindelig tandbørstning, hvis du vil opleve den positive effekt.

Som medlem hos emma.dk kan du købe billigt Listerine mundskyl til skarpe tilbudspriser og dermed spare mange penge på din tandpleje og mundhygiejne. Vi har altid gode priser og et bredt udvalg af Listerine tilbud, så du kan finde netop den mundskyl, som passer til din smag. Prøv den positive effekt ved gode tandplejnings rutiner og få bugt med den dårlige ånde.

 

Listerine