LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
74 andre kigger på produkter lige nu

Libresse

Libresse

Libresse er et brand som i høj grad sætter kvinders komfort og lykke i højsædet, og hvis mission er at hjælpe moderne kvinder med at udleve deres drømme og ønsker med en stor portion selvtillid – også selvom de har deres menstruation. Produkterne er inspireret af kvinder, og det de har på. At føle sig tilpas i hverdagen kan i høj grad have noget at gøre med det tøj, vi har på, eller om vi har en god hårdag. De helt rigtige par jeans, yndlingsparfumen eller et par nye sko, kan give selvtilliden et boost. Nogle gange er det blot de små detaljer, som gør den store forskel. Libresses mission er at skabe produkter, som føles som en del af dit outfit, og ikke kommer i vejen for komfort og selvtillid.

Libresse udkom med deres første produkt i Sverige i 1940’erne. Denne første type hygiejnebind var lidt af et saml-selv projekt. De bestod af et net, som skulle fastgøres om et papirhåndklæde og efterfølgende fastgøres til hofteholderne. I 1950’erne opfandt man en maskine, som kunne binde hygiejnebindene sammen automatisk. I 1960’erne behøvede man ikke længere fastgøre bindene til hofteholderne; de kunne i stedet blive holdt fast af en form for skumgummi på bagsiden. I 1970’erne kom det første bind, som var form tilpasset til, og i 1980’erne kunne man købe bind, som var pakket ind enkeltvis og bind med vinger. Libresse sætter en ære i hele tiden at udvikle på deres produkter og optimere deres absorberingsevner. I dag findes der ikke længere kun én type hygiejnebind, men derimod et bredt udvalg som imødekommer kvinder i alle aldre, situationer og livsstile. Ligeledes har Libresse udviklet bind, som passer til de forskellige stadier af din cyklus. Så uanset om du skal dyrke motion, har en lang dag på kontoret eller har brug for en god nats søvn, kan Libresse give dig den beskyttelse og komfort, du har brug for. Med Libresse får du produkter som sidder, hvor de skal, følger dine bevægelser og giver dig selvtillid til at leve livet fuldt ud – på alle stadier af din cyklus.

Udover et stort fokus på komfort og sikkerhed, er Libresse i høj grad også opmærksomme på, hvordan deres produkter bliver fremstillet. Bæredygtighed er nøglen til jordens overlevelse og et alvorligt problem, som Libresse er bevidste om. Essity, som blandt andet producere Libresse bind, Libresse trusseindlæg og Libresse natbind, har forpligtet sig til at fremstille produkter, som imødekommer de miljømæssige og sociale udfordringer, der kan være ved produktion. Derfor prøver Essity hele tiden at finde nye måder hvorpå produkternes miljømæssige indvirkning samt affaldsmængde kan reduceres.

Hos emma.dk har vi et voksende udvalg af Libresse hygiejneprodukter, som du kan få tilsendt med posten. Vi har altid billig Libresse bind tilbud til dig.  Som medlem hos os, kan du billigt og hurtigt få opfyldt dine behov for en sikker beskyttelse som passer til dig, og som giver dig den selvtillid i hverdagen, du har brug for. Som altid har vi gratis fragt og hurtig levering. Så opret dig som medlem allerede i dag og udforsk vores Libresse tilbud. Så modtager du dine Libresse varer inden for 3 hverdage.

Libresse