LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
96 andre kigger på produkter lige nu

L'Oréal

L'Oréal

L’Oréal er et af verdens førende giganter, når det gælder hår- og skønhedsprodukter. Det startede alt sammen med den første L’Oréal hårfarve i 1909, som den unge kemiker og iværksætter Eugéne Schueller stod bag. De første L’Oréal hårfarver gik under brandnavnet Auréole og blev hurtigt et hit i frisørsaloner i Paris og det resterende Frankrig, og begyndelsen på det, der senere skulle blive til det L´Oréal, vi kender i dag. Her hos emma.dk finder du selvfølgelig altid de bedste tilbud på L’Oréal.

L’Oréal hårfarver og shampoo til alle typer hår

Schueller havde stor succes med sine hårfarver, og indtog hurtigt både Italien, Østrig, Holland og sågar USA, Canada, England og Brasilien med sine produkter. Foruden hårfarve gav Schueller sig til at innovere på flere produkter og lancerede i 1925 LÓréal d’Or; et produkt, som gav naturlige gyldne highlights. Virksomheden blev hurtigt en af de mest populære i Frankrig og voksede sig større. 

I 1954 udvidede L’Oréal sortimentet til også at omfatte hudplejeprodukter og indgik et samarbejde med kosmetolog Georges Vichy, og du finder derfor også både L’Oréal cremer og ansigtscremer blandt deres sortiment. Herefter kom den første L’Oréal shampoo til farvet hår og L’Oréals hårprodukter kunne derefter købes i butikkerne.

Prøv de populære hårprodukter fra L’Oréal

L’Oréal har i dag et stort sortiment af hårprodukter båden inden for styling, hårfarve og shampoo. Særligt deres produkt L’Oréal Silver Shampoo er et populært hårprodukt til lyst hår, der har tendens til at få gule nuancer. Silver shampooen giver håret en kold farve og er særligt god til farvet blondt hår eller gråt hår som trænger til en opfriskning.

L’Oréal ejer også flere kendte brands inden for både hårstyling og hårpleje som bl.a. Kérastase, der blev lanceret som en blanding mellem hårplejeprodukter og en lækker spabehandling som kunne udføres i hjemmet.

Derudover har L’Oréal et stort udvalg af stylingserier til håret, som bl.a. omfatter:

  • L’Oréal Studio Line
  • L’Oréal Elnett
  • L’Oréal Tecni Art
  • L’Oréal Dual Stylers 

Køb også L’Oréal makeup og neglelak

I 1964 blev Lancôme en del af L’Oréal, som snarligt herefter udvidede sortimentet med dyrere parfumer og makeup. Især makeup er noget vi kender L’Oréal for i dag, og deres sortiment tæller blandt andet L’Oréal mascara, foundation, neglelak og meget mere.

I dag er L’Oréal et anerkendt valg indenfor både hår- og hudpleje til mænd og kvinder. Fællesnævnerne for alle L’Oréals produkter er skønhed; skønhed som et universalt og mangfoldigt begreb, som favner alle kulturer og personligheder. Som ejer af nu mere end 32 internationale brands – heriblandt Essie, Maybelline, NYX, Kiehl’s, Guy Laroche, Garnier, Decléor, Redken og La Roche-Posay - er målet at nå ud til en bred vifte af kunder og imødekomme behovet for makeup og skønhedsprodukter til alle aldre. 

Derfor går du aldrig galt i byen med L’Oréals produkter

L’Oréal har vundet flere priser blandt andet for deres bestræbelser på at bekæmpe klimaforandringer. Dertil har L’Oréal Paris 35 internationale forskellige kendte ansigter som ambassadører for deres brand; blandt andre Jennifer Lopez, Jane Fonda, Eva Longoria, Julianne Moore og Gong Li. Med L’Oréals professionelle produkter er du i trygge hænder. Alle deres produkter bygger på mange års innovativ udvikling og erfaring, som er med til at sikre dig en vedvarende høj kvalitet – og hvor mange af os har ikke allerede deres produkter stående hjemme på badeværelseshylden? 

Køb L’Oréal hos emma.dk og spar op til 85 %

Som medlem af emma.dk kan du købe L’Oréal produkter billigt og med fri fragt. Vi har et stort udvalg af pleje- og skønhedsprodukter fra L’Oréal og her finder du bl.a. dagcreme, natcreme, foundation, mascara, shampoo til børn og voksne samt hårvoks og hårspray. 

Gå på opdagelse i L’Oréals store univers til nogle af landets laveste priser og bedste besparelser på op til 85 %. Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment, så du altid har dine favoritprodukter lige ved hånden. Hos emma.dk får du som altid faste lave priser, fri fragt og hurtig levering.

L'Oréal