LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
90 andre kigger på produkter lige nu

Kevin Murphy

Kevin Murphy

Den anderkendte hårstylist Kevin Murphy har assisteret ved adskillige modeshows og har blandt andet haft stor indflydelse hos australske Vouge. Tidligt i sin karriere blev han kendt som ”the-go-to-guy”, hvis modeller og kendisser skulle have lavet det friske ”beach-hair-look”. I sin frustration over at modellernes hår i løbet af dagen blev tungt, kedeligt og livløst, gik han i gang med at udvikle sin egen produktserie, der for mange er et klart førstevalg, når det kommer til valg af hårprodukter blandt verdens forbrugere og hårsaloner.

Økologisk hårpleje med naturlige ingredienser

Kevin Murphy produkterne hører under kategorien økologisk hårpleje. For at sikre et sortiment af højeste naturlige kvalitet, anvender Kevin Murphy kun økologiske- og miljøansvarlige samarbejdspartnere, og de naturlige ingredienser kommer fra små økologiske landbrug. Alle hårprodukterne fra Kevin Murphy er økologiske og fri for sulfater og parabener.  

Brugen af naturlige vitaminer og aminosyre reparerer hårets overflader og reducerer slidte spidser. Smør fra Mango og murumuru giver fugt til håret og efterlader håret blødt og smidigt. Ekstrakter fra Peruviansk bark, baobab, bambus og orangeblomst forkæler håret med vægtløs fugt, mens antioxidanter fra kakadublomme, okidé, indisk lotus og ørken lime reducerer forekomsten af slidte hårspidser og reparerer kemisk skadet hår naturligt.

Køb plejende shampoo og balsam fra Kevin Murphy

En god shampoo og conditioner er uundværlige produkter på badeværelset. Om du hører til dem, der vasker hår hver dag, hver anden dag eller én gang om ugen, har du brug for en shampoo og måske også en conditioner, der matcher din hårtype. Hos emmabox finder du altid en billig shampoo og conditioner. Du finder Kevin Murphy hårprodukter, der passer til din hårtype uanset om du har fint skandinavisk hår, skadet hår, sart hovedbund, krøller eller er søger den populære Kevin Murphy Silver Shampoo.

Billige Kevin Murphy voks og stylingproduker

Er du på udkig efter din næste hårvoks, så prøv en af de anderkendte hårvokse fra Kevin Murphy. På emmabox finder du dem billigere end andre steder. Du kan eksempelvis prøve Kevin Murphy Night Rider, der giver ekstremt stærkt hold og tilfører en rå struktur til dit hår. For mange er hårstyling en del af hverdagen, og derfor har vi naturligvis fyldt hylderne op med forskellige stylingprodukter fra Kevin Murphy, så du kan gå ud af døren med lækkert hår og en god portion selvtillid – hver dag. Har dit hår brug for ekstra pleje, finder du også et stort udvalg af Kevin Murphy hårkure og treatment-produkter, der sikrer, at dit hår får den optimale pleje.

4 gode grunde til at vælge hårpleje fra Kevin Murphy

  1. Både dit hår og miljøet vil takke dig for dit valg af økologisk hårpleje.

  2. Kombinationen af de forskellige naturlige ingredienser giver et effektivt resultat.

  3. Stort udvalg af produkter uanset hårtype og ønsket styling.   

  4. Kevin Murphy har et godt renommé blandt frisører i hele verdenen.

Altid gode Kevin Murphy tilbud hos emmabox

Hos emmabox har vi altid udsalg, og her finder du altid billige Kevin Murphy produkter med online besparelser på op til 85 % i forhold til prisen i butikkerne. Der er mange penge at spare, hvis du melder dig ind i vores fordelsklub, hvor du blandt andet finder shampoo, voks, hårbørster og andre skønne hårprodukter fra Kevin Murphy til attraktive priser. Desuden får du altid hurtig forsendelse og gratis levering. 

Kevin Murphy