LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
18 andre kigger på produkter lige nu

Joico

Joico

Sara Jones er kvinden bag det anerkendte brand JOICO, som er kendt for sine hårprodukter af høj kvalitet. Sara begyndte sin karriere som frisør, men begyndte senere at undervise andre om hår i en førende produktionsvirksomhed. Hun udviklede hurtigt stærke lederegenskaber og strøg til tops i en executive lederstilling. På baggrund af sin frisøruddannelse og erhvervsmæssige baggrund, har Sara et unikt indblik i, hvad saloner og professionelle frisører efterspørger til dem selv og deres kunder. JOICO er således blevet et brand som har fokus på at skabe produkter af høj kvalitet, som kan tilføre noget passion og ærlig integritet til den branche, de befinder sig i. JOICOs mantra er meget sigende for deres vision: All for the love of beauty.

JOICO har fokus på sundt og smukt hår, som giver selvtillid. Det handler om at beskytte hårets farve og glans og give det liv. Når vi farver håret, klipper det og styler det med hårtørre, glatte- og krøllejern, bliver håret slidt og begynder at miste noget af sin glans. JOICOs produkter har fokus på at give håret nyt liv og den nødvendige pleje, så det kan modstå hverdagens slid. Formålet er således at hjælpe håret til at genfinde sin egen mest optimale styrke og glans. Produkterne indeholder de bedste ingredienser, som sheasmør fra Afrika og orkidéolie fra Asien. JOICO har lanceret deres velkendte produktemballager på ny og sat fokus på bæredygtighed. Op mod 60% af produktionen sker ved vindenergi og 70% af emballagens fremstilling består af genbrugsmaterialer. I alt har de skåret ned på papirforbruget med 72 tons, og har fokus på, at papirmaterialer er 100% genbrug.

Kort sagt er JOICO en serie af plejeprodukter som har været kendt blandt professionelle stylister og frisører i mere end 30 år, og som bliver solgt i mere end 60 lande. Som medlem hos emma.dk kan du købe et bredt udvalg af JOICOs produkter - heriblandt shampoo, balsam, stylingprodukter og voks - til nogle af markedets absolut lave priser. Vi har altid tilbud og rabatter, så du kan få professionelle luksusprodukter til indkøbspris og få råd til at forkæle dig selv og dit hår med kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse blandt JOICOs forskellige produkter og find en plejeserie, som passer til netop dine behov. Prøv eksempelvis K-Pak serien, som blandt andet indeholder store mængder af revolutionerende Bio avanceret PeptideTM, hvis sammensætning er specielt udviklet til at reparere skadet hår præcis når og hvor det har brug for det. Eller Color Theray serien, som er specielt udviklet til at intensivere, fugte og forsegle hårets yderste beskyttende lag. Smooth Cure serien giver håret op til 72 timers vedvarende blødhed og forebygger statiske lokker.

Hos emma.dk får du altid gratis fragt og hurtig levering.

Joico