LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
78 andre kigger på produkter lige nu

John Masters Organics

John Masters Organics

John Masters Organics er synonymet for økologisk luksus og eksklusivitet. Efter at have bemærket hvordan den daglige indånding og håndtering af stærke kemikalier påvirkede ham i salonen i Soho, blev den anerkendte kendisstylist, John Master, inspireret til at skabe en serie af kemikaliefrie produkter.

Han påbegyndte således nogle omfattende undersøgelser af planteekstrakter, essentielle olier og andre botaniske ingredienser, før hans første økologisk fremstillede hårprodukt blev lanceret i 1991. Siden er der kommet flere produkter til, både inden for hår- og hudpleje, som du bl.a. kan finde her hos emma.dk.

Hos emma.dk mener vi, at vores kunder skal have mulighed for at købe de lækreste plejeprodukter til de billigste priser, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et større udvalg af John Masters Organics produkter. Udforsk vores sortiment her på siden og find netop dét produkt, du lige står og mangler.

Alle John Masters produkter er økologiske

Det overordnede mål for John Masters var at skabe et kemikaliefrit miljø – og han blev den første til at åbne en ’clean air’ salon på Manhattan i 1994. Gennem sit samarbejde med økologisk certificerede landmænd, og sit fokus på 100% genanvendelig emballage og miljøvenlige udvindingsmetoder, er John Masters produkter den ultimative naturlige luksus til den bevidste forbruger.

Alle produkter tager afsæt i en innovativ, kemifri og organisk blanding af de bedste og mest naturlige ingredienser. John Masters luksusprodukter bygger på nogle helt klare filosofier omkring økologi, miljøvenlighed og kvalitet; ”Vi har kun én krop og én planet, så hvorfor ikke passe godt på begge dele på én gang”.

Produkterne er derfor økologisk certificerede og fremstillet på en miljøvenlig måde. Det er vigtigt, at alle ingredienser er bevist gavnlige for håret eller huden. Alle produkter er fremstillet uden Sodium Lauryl Sulfat, parabener, DEA, MEA samt TEA, og der bruges ikke ingredienser baseret på petroleum. Produkterne indeholder ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer, og de er heller ikke testet på dyr.

Som udgangspunkt skal alle planteekstrakter og essentielle olier være økologisk produceret. For at bevare deres terapeutiske egenskaber, er planteolierne koldpresset. Alle essentielle olier er desuden dampdestillerede og ikke udtrukket med propylon glykol, som ellers ødelægger oliens effekt. Fair-Trade og biologisk nedbrydelige ingredienser bruges i det omfang, det er muligt. Alle produkter er således skånsomme mod både dig og miljøet.

Forkæl dit hår med John Masters shampoo og balsam

John Masters hårplejeserie omfatter både shampoo, balsam, styling og plejeprodukter til alle hårtyper, og kan bruges af både mænd og kvinder. Desuden fås også cremer, ansigtsmasker og forskellige plejende olier til ansigtet samt barberskum og aftershave til mænd.

Hver gang et nyt produkt tilføjes til det i forvejen store udvalg, har John Master selv været med inde over fremstillingen samt testet det på egne klinikker. På den måde kan han være sikker på, at han vil lægge navn til produktet.

Hvis du er interesseret i at teste nogle af John Masters lækre produkter, kan vi anbefale dig at prøve både en shampoo og en balsam i samme serie fra det kvalitetsbevidste brand. Prøv eksempelvis den lækre og velduftende John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo, der passer til normalt og farvet hår. Dertil kan vi også anbefale dig at anvende den tilhørende John Masters Organics Lavender Avocado Intensive Conditioner, som både plejer og tilfører håret glans.

Er du i stedet på udkig efter en effektiv hårkur til at reparere og styrke dit ødelagte hår, kan vi anbefale dig at prøve John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructor. Denne hårkur går nemlig aktivt ind og plejer dit hår i dybden. Du vil opleve, at dit hår både bliver sundere og mere medgørligt.

Køb billige John Masters Organics produkter hos emma.dk

Hos emma.dk har alle medlemmer altid mulighed for at købe billige John Masters Organics produkter online. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver alle medlemmer mulighed for at købe billige mærkevarer online.

Du kan også deltage i priskrigsfesten ved at oprette dig som medlem af emma.dk. Der er nemlig mange fordele ved at være medlem af vores fordelsklub. For det første får alle medlemmer mulighed for at købe varer til EMMA PRIS, som er vores særlige priskrigs priser. Det betyder, at du kan spare op til 85%, når du handler hos emma.dk. Vi kan for eksempel tilbyde dig et større udvalg af hårprodukter til mænd og hårprodukter til kvinder i højeste kvalitet til de laveste priser. Den anden fordel ved dit medlemskab er, at du altid får gratis fragt og hurtig levering.

Bestil dit næste John Masters Organics produkt allerede i dag og modtag din pakke i løbet af 1- 3 hverdage.

John Masters Organics