LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
92 andre kigger på produkter lige nu

IdHair

IdHair

IdHair producerer den nærmest ikoniske serie af hårvoks, Id voks. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Id voks har flere succesrige årtier bag sig på det danske marked. Id voks er nemlig en hårvoks, der holder præcist, hvad den lover. Du får dermed et tilfredsstillende resultat hver gang. Populariteten for Id voks handler selvfølgelig om andet end blot det skarpe hold, som den ikoniske voks giver. Det er også kvaliteten og den perfekte konsistens, der får kunderne til at favorisere Id hårvoks frem for andre brands.

Med Id voks kan du nemt style dit hår

Det nytter ikke noget, at håret sidder perfekt, hvis det skal være en daglig kamp at nå dertil. I den travle hverdag skal styling af dit hår være det mindste problem, og med Id voks sidder frisuren perfekt på nul komma fem. Den er ligeledes nem at skylle ud af håret med shampoo igen om aftenen, så dit hår og din hovedbund kan få en pause fra den fedtede voks om natten. Brug eksempelvis shampooen fra IdHair til formålet eller vælg en af vores øvrige billige shampooer på emma.dk. Her finder du shampoo til alle hårtyper, så dit hår er klar til en ny styling hver morgen.

Et kæmpe udvalg af billig Id voks online

Her hos emma.dk kan du finde din favorit Id voks eller prøve dig frem blandt de forskellige Id hårvoks’, der fås med forskelligt hold og konsistens afhængigt af dine præferencer. Vi har nemlig altid billig Id voks til dig, så du aldrig skal mangle eller risikere at betale overpris for din Id voks.


Skal det være den grå IdHair voks, den sorte IdHair voks eller måske den orange IdHair voks? Vi har alle varianter af IdHair voks; IdHair Extreme Titanium, IdHair Hard Gold, IdHair Soft Silver, IdHair Beach Gum, IdHair Dusty Bronze og IdHair Creative Fiber, så det endelige valg af Id voks er helt op til dig. Du kan også prøve alle de forskellige typer, hvis du har lyst til at eksperimentere, eller hvis det fungerer bedst med en blanding af de forskellige IdHair produkter i dit hår. 

Find skarpe Id voks tilbud hos emma.dk

Sværger du til Id voks, eller drømmer du om at prøve Id voks af til styling af dit hår? Hos emma.dk finder du altid ekstra gode Id voks tilbud. Det betyder, at der altid er masser af penge at spare på dine yndlings stylingprodukter. Her kan du bl.a. finde et stort udvalg af billig hårvoks, heriblandt det populære Id hårvoks. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe billige produkter online.


Hos emma.dk finder du et væld af produkter fra markedets mest populære brands til priskrigs priser. Du sparer helt op til 85%, når du handler hos os. Derudover får alle emma-medlemmer gratis fragt og hurtig levering. Tilmeld dig i dag og få adgang til vores kæmpe onlineunivers, hvor tilbudspriserne løber om kap.

IdHair