LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
116 andre kigger på produkter lige nu

Hugo Boss

Hugo Boss

Hugo Boss blev grundlagt som et lille tøjfirma i 1924 i Metzingen i Tyskland af Hugo Ferdinand Boss, og er især kendt for at have sponsoreret både Formel 1 kører samt golf- og tennisspillere. I dag er de dog også kendt for at være et af de allerstørste parfumebrands. Den første Hugo Boss parfume til mænd kom på markedet i 1985 og hed ”Boss Number One”, og i dag står de bag mere end 85 dufte.

Hos emma.dk er vi stolte af at kunne tilbyde dig Hugo Boss parfumer til de billigste priser online. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til luksus i form af forførende og elegante dufte fra Hugo Boss.

Hugo Boss parfume til både hende og ham

Det kan måske være svært at finde ud af, hvilken Hugo Boss parfume du skal vælge. Men heldigvis er alle Hugo Boss’ parfumer stilrene, og de passer til enhver tænkelig situation. Hugo Boss ”Hugo” er en af de mest populære parfumer til mænd. Den har undertoner af træ, mynte, grapefrugt, æble, lavendel, basilikum og cedertræ, og den passer derfor til dig, der godt kan lide en frisk herreduft. Ligeledes er ”Boss Woman” et populært valg blandt dufte til kvinder. Den beskrives bedst som romantisk og feminin, og har ligesom ”Hugo” en frisk duft fra blomster og frugt.

Herudover kan der nævnes Hugo Boss ”The Scent” og Hugo Boss ”Bottled”, som er nogle af de mest populære Hugo Boss parfumer til mænd. Foruden udvalget af parfumer og eau de toilette finder du også de kendte dufte fra Hugo Boss som deodorant, både på spray og roll-on.

Hugo Boss Orange parfume er en sikker vinder til både mænd og kvinder

En af de mest kendte parfumeserier fra Hugo Boss er ”Orange”, som både findes i en herre og dame udgave. Den helt klassiske Orange herreparfume hedder ”Boss Orange for men”, mens dameparfumen hedder ”Boss Orange for women”. Det særlige ved denne serie er, at begge parfumer indeholder duftnoter fra æble og vanilje, og både herre- og dameparfumen har en varm og karakteristisk duft – den perfekte duftserie til jer som par! 

Er du interesseret i at se hele vores udvalg af parfumer, kan du med fordel besøge vores kategorier Dame Parfumer og Herre Parfumer.

Har du styr på Hugo og Boss?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogen af Hugo Boss parfumer har navnet Boss mens andre hedder Hugo? Det kan måske virke forvirrende, men kort sagt består Hugo Boss hovedsagligt af to underbrands; Hugo og Boss. Boss er den sofistikerede, moderne, business kollektion, og Hugo er den mere casual kollektion til dem med attitude, som har sin helt egen stil.  

Særligt inden for Hugo Boss’ tøjkollektioner er der mange underbrands. Siden de første jakkesæt blev designet, har Hugo Boss udvidet brandet med en række underkategorier til henholdsvis mænd og kvinder, herunder Boss Black; det mest populære brand med moderne klassisk tøj og jakkesæt. Boss Orange; tøjdesigns med et mere unikt og bohemeagtigt udtryk. Boss Selection; high-end herretøj. Boss Green; med fokus på sport og fritidstøj. Og sidst men ikke mindst Hugo brandet som er kendt for sin fremtrædende europæisk inspirerede stil. Der er derfor en Hugo Boss stil til os alle.

Få de bedste Hugo Boss tilbud hos emma.dk og spar op til 85% på din yndlingsparfume

Hugo Boss er kendt for sine skarpe designs og er i dag et af verdens største og mest succesfulde modebrands. Hugo Boss’ produkter sælges i mere end 6.000 butikker verden over – og hos emma.dk har du mulighed for at få fingrene i deres lækre parfumer, og så endda til billige priskrigs priser!

Hos emma.dk holder vi Hugo Boss udsalg hele året rundt, hvilket betyder at du kan spare op til 85% på de velduftende Hugo Boss parfumer! Som medlem af emma.dk betaler du kun 85 kr. om måneden og til gengæld har du adgang til mere end 400 kendte brands og 7.000 forskellige produkter – alle sammen med store besparelser.

Vi garanterer gode priser og billige Hugo Boss tilbud, og som altid får du gratis fragt og hurtig levering.

 

Hugo Boss