LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
87 andre kigger på produkter lige nu

Hårologi

Hårologi

Hårologi er et svensk brand, der grundlæggende betyder ’læren om hår’. Det er netop det, man får ud af at anvende produkterne. Her lærer man om, hvad der virkelig fungerer for ens eget hår, og hvilke produkter der skaber de bedste resultater for én selv. Produkterne fra Hårologi virker godt i dybden af det enkelte hårstrå, men de går også ind og giver en balanceret og sund hovedbund.


I takt med at brandet har udvidet deres sortiment og dermed skabt flere forskellige hårplejeserier, kan du finde netop de produkter, som passer til din hårtype. Hvad end du døjer med tørt hår og hovedbund, eller gerne vil pleje dit farvede hår, så er der skabt et Hårologi produkt, som passer til netop dit behov. 

Hårologi er derfor et brand for dig, som gerne vil forkæle dig selv med lækre produkter, som skaber den bedst mulige balance for dit hår og din hovedbund.

Hårologi produkter er skånsomme for miljøet    

Alle Hårologi produkter er skabt på naturlige ingredienser, som gør dem ekstra sunde for dit hår. Derudover foregår produktionen miljørigtigt. Dette er både i forbindelse med indsamlingen af ingredienserne samt udviklingen af produkternes bionedbrydelige emballage. Dermed kan du købe Hårologi produkter med god samvittighed, da du får produkter i højeste kvalitet, som du kan stå inde for.

Hårologi Shampoo, balsam og color protector

Her hos emma.dk har du mulighed for at finde flere af de lækre hårplejeprodukter fra Hårologi Danmark, hvor vi bl.a. kan tilbyde dig Hårologi shampoo og Hårologi balsam i serien FOB, der egner sig til tørt hår. Vi kan eksempelvis anbefale Hårologi FOB Shampoo Natural, der regulerer fugtbalancen i din hovedbund. Den er derfor særdeles effektiv, hvis du døjer med irriteret og tør hovedbund. Efter du har vasket dit hår med denne shampoo, er det en god idé at anvende en Hårologi balsam i samme serie. Her kan vi anbefale Hårologi Fil FOB Balsam, som giver dit hår ekstra glans - samtidigt bliver dit hår også mindre elektrisk.


Hvis du derimod er på udkig efter hårplejeprodukter til farvet hår, har Hårologi udviklet serien Color, som du også kan finde her på siden. Prøv eksempelvis Hårologi Color Protect, som er en effektiv og skånsom hårkur, der giver dit hår ekstra fugt samt bevarer din hårfarve i længere tid.

Billige Hårologi produkter online

Hvis du er interesseret i at prøve brandets effektive produkter, har du mulighed for at finde billige Hårologi produkter online hos emma.dk. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra velkendte mærkevarer til priskrigs priser. Her kan du bl.a. finde billig shampoo og stylingprodukter til kvinder, så du kan få den bedst mulige hårpleje. Tilmeld dig som medlem og spar op til 85% når du handler hos emma.dk. Når du bestiller dine varer, går der blot 1-3 hverdage, før du modtager din pakke – og fragten, den sørger vi naturligvis for.

Hårologi