LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
89 andre kigger på produkter lige nu

Gucci

Gucci

Det eksklusive italienske brand Gucci blev grundlagt i 1921 i Firenze af den italienske designer Guccio Gucci. Guccio Gucci arbejdede i starten af 1900-tallet på et eksklusivt hotel i London, og det var her, han blev fascineret af overklassens elegance og eksklusive stil.

Da han efterfølgende returnerede til Italien, var han blevet inspireret til at starte en lille produktion af tasker og accessories i Firenze. Det var her han grundlagde, hvad vi i dag kender som Gucci. Italiensk produceret luksusprodukter af højeste kvalitet, som i dag forhandles overalt i verden. Gucci producerer i dag både sko, tasker, tøj, handsker, bælter og ikke mindst parfumer, som du finder her på siden.

Gucci parfume er eksklusive dufte til dig

I 1974 introducerede Gucci deres første parfume til kvinder, Gucci No. 1. Sidenhen er en lang række dufte til både mænd og kvinder blevet lanceret. Gucci tilbyder dufte til enhver smag, og mange er blevet tidløse klassikere, som man kan finde i de fleste hjem. En Gucci parfume er en lige så eksklusiv vare som resten af Guccis mange produkter. Alle parfumer er flot præsenteret i smukke flakoner, som lever op til Guccis høje kvalitetskrav.

Her hos emmabox.com har vi samlet et større udvalg af Gucci parfume til både kvinder og mænd, hvor du både kan finde nogle af de klassiske parfumer fra Gucci samt nogle af de nyere duftvarianter. Ta’ et kig her på siden og se om vi har din yndlingsparfume i vores sortiment.

Gucci parfume til kvinder og Gucci parfume til mænd

Når du køber en Gucci parfume til damer er du garanteret en feminin duft, som folk lægger mærke til i form af dens sødlige friske duft. Vi kan bl.a. anbefale dig at prøve både ’Gucci Bamboo’ og ’Gucci Flora’. De kan bedst beskrives som en klassisk Gucci parfume til kvinder, da de begge emmer af femininitet, sødme og varme.

Blandt udvalget af Gucci parfume til mænd er det dufte som ’Gucci Pour Homme’ og ’Gucci Guilty Black Pour Homme’, der er blandt de mest populære dufte. Gucci parfume til herrer har duften af maskulinitet og en stærk sensuel tiltrækningskraft. Gucci formår derfor at skabe nogle parfumer til mænd som står stærkt.

Køb billig Gucci parfume hos emmabox.com

Hos emmabox.com har vi et større udvalg af Gucci parfume til både mænd og kvinder – og til skarpe priskrigs priser. Hvis du opretter dig som medlem af vores fordelsklub, får du mulighed for at købe de lækreste parfumer fra Gucci til fabelagtige priser. Så snart du er medlem, kan du gå på opdagelse i vores kæmpe katalog og købe produkter til EMMA PRIS. Vores medlemmer sparer helt op til 85%, når de handler hos emmabox.com. Vi kan tilbyde varer i alle kategorier til både små og store. Tjek bl.a. vores store parfumeudvalg, hvor du både finder luksus parfumer til mænd og parfumer til kvinder fra nogle af markedets mest populære brands.

Opret dig som medlem og få de første 7 dage gratis. Vi lover gratis fragt til alle medlemmer, og alle kunder er sikret hurtig levering. Bestil din Gucci parfume allerede i dag og modtag din pakke inden for 1- 3 hverdage. Se alle vores eksklusive Gucci tilbud her på siden og find din yndlingsduft!

Gucci