LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
83 andre kigger på produkter lige nu

Gillette

Gillette

Gillette har siden sin start formået at sætte nye standarder for, hvor skarpt og præcist man kan gøre en barbering ud fra skraberens barberblade og føling med ansigtets konturer. Gillettes barbergrej er i konstant fornyelse, og bliver forbedret for hver gang de udkommer med et nyt produkt, for at gøre din barbering så skarp og behagelig som muligt. Hvis du er på udkig efter billigt barbergrej af højeste kvalitet, så er Gillette altid et godt forslag.

Prøv Gillette Fusion og mærk forskellen

Gillettes produkter giver en ekstrem tæt barbering, ofte på grund af barberbladene med 4-5 skær, der alle har til formål at gøre din barbering så behagelig som mulig. Gillette Fusion er et af deres mest populære barberingsprodukter til mænd. Med hele 5 blade får du en tæt og præcis barbering, og de omkringliggende fugtighedsgivende flader tilfører huden pleje både under og efter barberingen. Fusion-linjen er helt overordnet set et rigtig godt bud på et barberblad, der efterlader huden både babyblød, fugtet og velplejet. Netop Gillette Fusion-linjen tilbyder vi til nogle skarpe tilbudspriser her på emma.dk - se hele vores udvalg af barbering til mænd her.  

Gillette barberblade er også for kvinder

Gillette er er ikke et brand kun for mænd. Med Gillette Venus-linjen har Gillette nemlig skabt en serie af berbergrej særligt egnet til barbering af ben, underarme og intimbarbering hos kvinder. Med et slogan der lyder; Reveal the goddess in you, har Gillette skabt et produkt, der er beregnet til at få alle kvinder til at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Især Gillettes Venus Embrace er med sine 5-skær blevet en favoritskraber blandt mange kvinder.

Embrace din indre gudine med Gillette 

Gillette Embrace følger hudens konturer og fjerner hårene effektivt. Den giver en perfekt barbering, som efterlader din hud silkeblød og lækker. Foruden billige Gillette barberblade og Gillette skrabere, finder du her på siden også både Gillette shaving gel og Gillette barberskum, som både er lavet til mænd og kvinder. Hos emma.dk har vi et stort udvalg af Gillette tilbud både til kvinder og mænd, så tag et kig her på siden og find det barbergrej der passer til netop dit behov.

Historien om Gillette – et revolutionerende brand

Gillette er et amerikansk mærke, der virkelig formår at udvikle produkter, som gør barberingen lettere. Som Gillette selv formulerer det, er deres produkter “The best a man can get”, og udfra brandets popularitet må man sige at det lever op til deres slogan, som de har haft helt siden 1989.
 
Gillette blev grundlagt af King C. Gillette, som i 1901 opfandt den første engangsskraber. Inden King grundlagde Gillette, arbejdede han i 1890’erne som sælger for Crown Cork and Seal Company, som blandt andet lavede korkpropper til flasker. Imens han arbejdede der, lagde han mærke til værdien af at kunne bruge noget én enkelt gang og så smide det ud – netop som man gjorde med propperne til flaskerne. Dette gav ham ideen til at skabe en forretning, som var baseret på et engangsprodukt.

Dengang barberede mænd sig med barberblade, der hver dag skulle slibes på et læderstykke, for at kunne give en ordentlig barbering, og de var tilmed rimelig dyre. King C. Gillette så derfor muligheden i, at skabe en billig barberskraber, som kun skulle bruges få gange og derefter kunne smides ud. Gillette skraberen blev herefter kendt, som barberskraberen med det tyndeste barberblad, hvilket altid har været et af deres varemærker.

Køb billige Gillette barberblade hos emma.dk

Som medlem hos emma.dk kan du altid få fingrene i de gode tilbud på Gillette produkter til både mænd og kvinder. For kun 85 kr. om måneden kan vi tilbyde dig mere end 7.000 forskellige produkter, som alle er nedsat til de billigste priser online. Her på siden finder du et stort udvalg af skrabere med sensorer, engangsskrabere og almindelige barberskrabere der kan bruges igen og igen. Gå ikke glip af de bedste Gillette tilbud fra Danmarks billigste fordelsklub. 

Gillette