LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
15 andre kigger på produkter lige nu

Garnier

Garnier

Garnier er et internationalt brand som har specialiseret sig i hårpleje og hudpleje. Garnier er inddelt i flere underkategorier som hver har sin egen specialiserede produktserie, herunder Ultra Doux, Fructis, Ambre Solaire, Nutrisse og Olia. Farmaceut Alfred Amour Garnier grundlagde brandet i Frankrig i 1904 med sin første plantebaserede hårcreme, La Lotion Garnier. Med årene er brandet blevet udvidet med hudplejeprodukter og har i dag ry for at skabe naturbaserede og sunde skønhedsprodukter, som imødekommer en række forskellige problemer og behov. Garnier har blandt andet produkter som bekæmper uren hud og forebygger både acne, UV stråler og træthed. Fælles for produkterne er de aktive ingredienser som bruges – heriblandt frugter, frø og blomster – og som til fulde udnytter naturens energi og plejende egenskaber. En populær ingrediens er citron, som både dufter godt, men også indeholder en høj koncentration af C-vitamin, som er en kraftfuld antioxidant. Antioxidanter er med til at beskytte hud og krop mod skader. En anden populær ingrediens er kokosolie. Den er rig på fedtsyre og er en af de mest indtrængende naturlige olier, der findes. Den er derfor også anvendt i både hud- og hårpleje. Det samme gør sig gældende for ingredienser som honning, avocado, oliven, arganolie, kamille, mandelolie, granatæble, grapefrugt og sheasmør, som også findes i flere af Garniers produkter.

 

Udover det velduftende sortiment af shampoo og balsam, dækker mærket Garnier også over produkter som hårfarve til hjemmebrug, hårspray, stylingmousse, hårkur, selvbrugner, solcreme, natcreme, dagcreme og meget mere. Garnier har også på flere områder været banebrydere på markedet. I 1936 var Garnier en af de første til at sælge produkter til solbeskyttelse, ligesom de i 1960 var på markedet med verdens første permanente hårfarve. 

I 2011 indgik Garnier et partnerskab med den amerikanske producent TerraCycle, som omdanner ikke genanvendeligt forbrugsmateriale og omdanner det til råmateriale, som derefter kan bruges til nye produkter. Samarbejdet havde til formål at sætte fokus på bionedbrydelig emballage og genanvendelse af Garniers produktbeholdere. Initiativet var et led i brandets ambitioner om at reducere mængden af affald og indlede en bæredygtig indsats – ikke kun for Garnier, men for hele kosmetikindustrien.

Garnier hår- og hudplejeprodukter sælges i mere end 120 lande og er et populært og innovativt valg, som tilbyder høj, professionel kvalitet til overkommelige priser. Hos emma.dk er der ekstra mange penge at spare, når du køber produkter fra Garnier. Vi har nemlig altid gode besparelser, så du kan købe ind til en meget billig pris. Så prøv dig frem i vores udvalg af velduftende Garnier produkter, og find din personlige favorit. Vi anbefaler altid den velduftende Fructis serie, som omfatter både shampoo, conditioner og hårspray eller Skin Pure Active serien, som er specielt udviklet til behandling af uren og fedtet hud. Som altid har vi gratis fragt og hurtig levering.

 

Garnier