LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
25 andre kigger på produkter lige nu

Fine Featherheads

Fine Featherheads

Fine Featherheads er et amerikansk mærke, der laver fine, finurlige og moderne accessories til håret. Her er der fokus på individualitet og frie sjæle.

Vil du gerne have, at der skal ske lidt omkring dit hår, der får dig til at skille dig ud fra mængden, er Fine Featherheads produkter med garanti noget for dig. Fine Featherheads er opfinderne af fjer-extensions til håret, der har været meget populære de seneste år. Siden da har det amerikanske brand udvidet produktsortimentet med hårkridt og håndlavede smykker til håret.

Hårkridt i flotte farver

Her på siden finder du blandt andet et udvalg af Fine Featherheads’ hårkridt. En lille rund ”kridtboks”, der fås i seje farver som lilla, pink, orange og grøn. Disse hårkridt fungerer som en midlertidig hårfarve, der kan farve dit hår øjeblikkeligt. Du behøver ikke engang være bange for, at du kommer til at fortryde din hårfarvning, for det smarte er ved disse hårkridt er, at farven allerede forsvinder efter næste hårvask.

Sådan bruger du hårkridt

Med de populære hårkridt fra Fine Featherheads kan du nemt farve dit hår eller skabe en cool dip dye effekt med farverige hårspidser. Hos emma.dk har vi naturligvis nogle tips til, hvordan du får det bedste ud af Fine Featherheads’ hårkridt: Tint Hair Chalk. 

Før du går i gang:

- Overvej hvilke noget tøj, du har på, for hårkridt kan godt drysse lidt og smitte af.

- Det er en god idé at bruge engangshandsker, når bruger hårkridt.

- Sørg for at rede dit hår godt igennem, inden du farver håret.

- Hvis dit hår er mørkt, kan du gøre det lidt vådt inden med en sprayflaske eller dubbe lidt vand på kridthårfarven, det vil få gøre farven mere kraftig.

- Er du lysthåret er vand ikke nødvendigt, men du kan med fordel spraye lidt hårspray i håret inden du går i gang eller efter påføring, så holder farven bedre.

Selve farvningen:

- Tint Hair Chalk fra Fine Featherheads påføres direkte på håret de ønskede steder i nedadgående retning. Lidt ligesom når du børster hår.

- En tot, der er 1-2 cm bred, er nem at farve.

- Synes du det tager lang tid at farve dit hår med kridtet, kan du sno totterne inden du farver dem.

- Ved kun at farve spidserne, kan du opnå et cool dip dye look.

Køb dine Fine Featherheads hår accessories på emma.dk

Hos emma.dk har vi altid gode tilbud på Fine Featherheads hår accessories og hårkridt samt mange andre skønne hårprodukter. Som betalende medlem af vores fordelsklub kan du spare op til 85 % på kendte mærker. Udover at du får del i de attraktive emmapriser, kan du også se frem til gratis fragt og hurtig levering inden for 1-3 dage.

Fine Featherheads