LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
120 andre kigger på produkter lige nu

Dior

Dior

Dior er et af de mest luksuriøse og populære brands i hele verden. Luksus koster ofte mange penge, men hos emma.dk kan vi tilbyde de eksklusive Dior produkter til de billigste online priser.

Den franske modedesigner Christian Dior blev født i 1905 i Granville, Frankrig, hvor han som barn flyttede til Paris med sin familie. Selvom hans forældre havde håbet, at han fik en boglig uddannelse, var det kunsten som trak. Han åbnede derfor et galleri i Paris, og senere fik han sit første arbejde i modebranchen hos designeren Robert Piguet.

Under 2. Verdenskrig fik han arbejde hos Lucien Long, hvor han sammen med Pierre Balmain stod for designdelen, indtil han i 1946 etablerede sit eget modehus ’Christian Dior’, bedre kendt som Dior, i Paris. Et brand som i høj grad skulle være et luksusbrand for de eksklusive kunder. Den første tøjkollektion blev præsenteret i 1947, hvor kollektionen blev navngivet ‘new look’ af diverse modemagasiner. Dior var derfor tidens hotteste brand, og i dag står Dior stadig som et af de førende modebrands på markedet.

For at Diors ‘New Look’ skulle bevare sin brandværdi begyndte de at designe sko, tasker og handsker, hvilket var det første spadestik til den senere videreudvikling af dette luksusbrand, hvor Dior både præsenterede makeupprodukter og parfumer til kvinder og mænd. Her hos emma.dk finder du et stort udvalg af netop Dior parfume og makeup, så tag et kig på siden og find de produkter, som du står og mangler.

Få ægte luksus med en Dior parfume

Ligesom Diors tøjkollektioner er parfumerne nydeligt præsenteret i smukke flakoner og lækker emballage, som går hånd i hånd med det stilistiske mantra fra tøjkollektionerne. En af de mest kendte og populære Dior parfumer er den ikoniske ‘Dior j’Adore Eau de Parfum’, som vi bl.a. sælger på emma.dk. Denne Dior parfumes smukke og sensuelle design har været et symbol på den populære Dior parfume. Duften er sensuel, feminin og luksuriøs, og den er til dig, som elsker at forkæle dig selv med lækre dråber, som dufter dagen lang.

Stort udvalg af parfume Dior både til ham og hende

Hos emma.dk har vi et stort udvalg af Dior parfume kvinder og Dior parfume mænd, så du netop kan finde den Dior parfume, som passer perfekt til dig. Hvad end du er til Diors ‘Miss Blooming Bouquet’ eller ‘Poison’, så finder du den her.

En Christian Dior parfume emmer af luksus, hvor du ligesom Diors andre produkter får en eksklusiv kvalitetsvare. Dette er ligeledes også gældende for Diors makeupprodukter, hvor vi hos emma.dk både kan tilbyde Dior pudder, Dior mascara og Dior eyeliner af højeste kvalitet - altid til gode tilbudspriser.

Køb billig Dior parfume online og spar op til 85%

Hos emma.dk kan vi tilbyde Christian Dior parfume til skarpe priser, som er langt under de priser, du finder i butikkerne. Hvis du også vil deltage i priskrigsfesten, kan du oprette dig som medlem af vores fordelsklub. Vi giver nemlig alle medlemmer mulighed for at købe vores varer til EMMA PRIS, hvor du sparer op til hele 85%.

Udforsk vores store udvalg af billige parfume til kvinder og billige parfumer til mænd, hvor du kan være heldig at finde din yndlings parfume online. Opret dig i dag og få de første 7 dage gratis. Alle medlemmer er garanteret gratis fragt, og alle får hurtig levering. Bestil dine varer i dag og modtag din pakke i løbet af 1-3 hverdage.

Dior