LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
100 andre kigger på produkter lige nu

Decleor

Decleor

Decléor blev grundlagt i 1974 af Solange Dessimoulie og Caroline Colliard, som dengang ønskede at dele deres passion for skønhed med så mange som muligt. Den grundlæggende filosofi var ganske enkelt, at man skulle føle sig tilpas i sin egen krop og sjæl. Den idé er ligeså relevant for Decléors produkter i dag, som den var dengang.
 
Decléors mange kunder foretrækker nemlig Decléor hudplejeprodukter frem for andre mærker, da du kan være sikker på, du får effektive produkter i højeste kvalitet, der passer til din hudtype. Netop derfor har Decléor været udbredt i hele Europa siden starten af 90’erne. Siden 2014 har Decléor Paris været ejet af den verdensomspændende skønhedsgigant L’Oréal, som repræsenterer nogle af verdens førende kosmetikmærker.

Decléor produkter indeholder naturlige ingredienser

Decléor produkter skiller sig ud fra de fleste andre hudplejeserier på markedet, da de indeholder en enormt høj koncentration af aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser som eksempelvis lavendel, jojoba, magnolia, citrusfrugt og mange flere. Måden hvorpå de naturlige stoffer udvindes fra planter og urter gør, at der bevares op til 100 gange højere koncentration af molekyler. På den måde opnår man nogle meget rene og unikke aromatiske essenser og olier. Produkterne er desuden helt uden tilsætningsstoffer, ligesom de heller ikke indeholder kunstig parfume. Det er de essentielle olier, som er med til at give produkterne deres rene duft.

Decléor hudpleje passer til din hudtype

Det essentielle, ved netop planteessenserne i Decléor, er, de trænger dybt ind i huden - og på den måde skaber optimale forhold for udviklingen af nye hudceller. Decléor er et førende brand indenfor aromaterapi, og har specialiseret sig i at sammensætte essentielle olier med en sådan skræddersyet præcision, at produkterne kan imødekomme forskellige hudtypers helt specifikke behov. Alle produkter er derfor designet til at fremhæve hudens naturlige glød, og der lægges stor vægt på, at alle ingredienser er af højeste kvalitet.
 
Der findes i dag otte plejeserier specifikt designet til forskellige hudtyper, som gør det muligt at rense, tone, fugtgive og pleje huden til perfektion. Decléor er både et anderkendt og udbredt mærke blandt skønhedsspecialister og anbefales af flere kosmetologer. Decléor er indbegrebet af luksus, velvære og innovative skønhedsprodukter og dets produkter er kåret som værende de mest dybdevirkende og rene indenfor sin kategori. 

Få gode Decléor tilbud hos emmabox.com

Hos emmabox.com har du mulighed for at finde ekstra gode Decléor tilbud, så du altid kan have dine yndlingsprodukter på lager. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra velkendte mærkevarer til priskrigs priser. Når du handler hos emmabox.com, kan du spare op til hele 85%.
 
Her finder du et stort udvalg af produkter til kvinder med alt fra parfumer og makeup til hudpleje og hygiejneprodukter. Vi kan bl.a. anbefale, at du tjekker vores udvalg af hudplejeprodukter, så du kan finde frem til den behandling, der passer til netop din hudtype. Derudover er alle medlemmer garanteret gratis fragt og hurtig levering. Tilmeld dig i dag og find dine yndlingsprodukter til markedets laveste priser. 

Decleor