LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
117 andre kigger på produkter lige nu

Davines

Davines

Det italienske hårplejemærke Davines har siden 1983 specialiseret sig i at producere unikke og miljøvenlige hårprodukter. Davines blev oprindeligt grundlagt i Parma af Bollati-familien, som et udviklingslaboratorium, der producerede kvalitetsprodukter til hud og hår for store etablerede kosmetikvirksomheder.
 
10 år senere skabte Davines endelig de første produkter under eget navn, eksklusivt for frisørsaloner. I dag forhandles hårplejebrandet i 70 lande, og i sortimentet findes flere forskellige produktlinjer med alt lige fra Davines shampoo og Davines balsam til Davines hårkur og behandling samt styling. 

Davines producerer miljøvenlige hårprodukter

Davines har et ønske om at være den mest etiske virksomhed i verden, og alle deres plejeprodukter er derfor baseret på bæredygtighed og fremstillet på baggrund af videnskabelige undersøgelser. Davines producerer kun produkter, der er skånsomme for miljøet. Dette gør de bl.a. ved at anvende naturlige ingredienser i deres produkter.
 
Dertil er ingen af deres produkter testet på dyr, og du kan dermed købe Davines hårprodukter med god samvittighed. Davines produkter er skabt til dig, der både går op i, at dine hårprodukter skal være i højeste kvalitet, samtidig med du også ønsker et bæredygtigt produkt, som du kan stå inde for. 

Davines shampoo, Davines hårkur og styling produkter

Davines produkter har et tidsløst og luksuriøst udtryk, der mest af alt minder om en spa-oplevelse. Produkterne er udviklet i flere forskellige linjer med fine romantiske navne, hvilket gør det endnu mere specielt at anvende dem. Du kan derfor finde Davines shampoo og Davines balsam serier med navnene Love, Nounou, Momo, Solu, Dede, Melu og Minu under produktlinjen Essentiel Haircare.
 
Udover produkternes romantiske navne er deres emballage naturligvis også helt unik. Davines Essential Haircare kan kendes på den anderledes emballage i små gennemsigtige plastikbøtter med et feminint og pastelfarvet indhold samt den skønneste duft. Unik emballage kendetegner alle Davines produkter, og produktlinjerne NaturalTech og Alchemic har et anderledes og charmerende design, der minder om gammeldags apotekerflasker.

Find gode Davines tilbud hos emma.dk

Bæredygtighed behøver heldigvis ikke være dyrt, for hos emma.dk har vi ekstra gode Davines tilbud til dig. Her finder du et stort udvalg af hårprodukter til kvinder, hvor du bl.a. kan finde shampoo og stylingprodukter fra nogle af markedets mest populære brands heriblandt Davines. Hos emma.dk har du nemlig mulighed for at finde billige Davines hårprodukter.
 
Vi er Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra populære brands til priskrigs priser. Du sparer helt op til 85%, når du handler hos emma.dk. Dertil garanterer vi gratis fragt og hurtig levering til alle vores medlemmer. Tilmeld dig i dag og gå på opdagelse i vores store onlineunivers, der er fuld af gode tilbud. 

 

Davines