LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
24 andre kigger på produkter lige nu

Clinique

Clinique

Hos emma.dk har vi samlet et større udvalg af Clinique produkter til både mænd og kvinder. Du kan finde deres populære hudplejeserier samt et større udvalg af deres lækre makeupprodukter – og det er selvfølgelig til markedets billigste priser. Tag et kig her på siden og find dine yndlings Clinique produkter.

Få 100 % parfumefri hudpleje & makeup fra Clinique

Clinique tilbyder produkter til enhver alder og hudtype, og det er derfor heller ikke uden grund, at Clinique stadig er en af verdens førende producenter af hudplejeprodukter. Clinique har nemlig sin egen høje standard for at sikre din huds velvære, og derfor er alle produkterne stadig 100 procent parfumefri og allergitestede.

Find Clinique produkter til alle hudtyper

Hos Clinique er ingen hudtype bedre end andre, og du kan få din tørre hud til at føles velplejet og fugtet, ligesom du kan forhindre urenheder, hvis din hud er fedtet. Clinique har nemlig udviklet flere forskellige Clinique hudplejeserier, som passer til forskellige hudtyper. Du kan derfor finde de specifikke Clinique produkter, som passer til din hud i deres forskellige 3-trins serier.

Hvis du f.eks. har tør hud, kan du prøve en ekstra fugtgivende Clinique ansigtscreme, som giver huden optimal fugt og en strålende glød i helt op til 24 timer. Hvis du har tendens til fedtet hud, kan du finde en Clinique ansigtsrens, som passer til fedtet og skinnende hud. Vi har samlet et større udvalg af Cliniques hudplejeprodukter, så du kan finde den hudplejeserie, som passer til dig.  

Forkæl dig selv & din hud med makeup fra Clinique

Makeup kan være hårdt for huden, men når du som kvinde vælger produkter fra Clinique, får du makeup af højeste kvalitet. F.eks. er Cliniques øjenskygge og mascara testet af øjenlæger, ligesom Cliniques øvrige plejeprodukter er udviklet af hudlæger, som f.eks. den lækre Clinique serum. Derudover er de farverige Clinique læbestifter fri for unødvendige farvestoffer. I blandt deres lækre makeupprodukter kan vi bl.a. anbefale, at du prøver deres lækre Clinique foundation, som giver den bedst mulige dækning. Samtidig giver den også din hud mulighed for at ånde, da porerne ikke bliver tilstoppet.

Her på siden finder du et større udvalg af billig Clinique makeup. Vi lover ekstra stærke tilbud på al Clinique makeup, hvor du f.eks. kan finde ekstra skarpe tilbud på de populære Clinique foundations. Du kan dermed være heldig at finde din yndlings Clinique mascara, mineral pudder eller concealer til en ekstra skarp pris.

Historien bag Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 i New York, hvor visionen var at skabe hudplejeprodukter, som kunne give dig en smuk hud. Her introducerede Clinique deres berømte 3-Step Skin Care System bestående af en Clinique Liquid Facial Soap, Clinique Clarifying lotion og en Clinique moisturizing gel. Clinique produkter som du stadig finder i blandt deres bestsellers i dag.

Næsten 10 år senere i 1976 skabte Clinique deres hudplejeserie til mænd, som var den første på markedet. Clinique mener nemlig, at alle har ret til en smuk hud. Derfor var Clinique også det første brand på markedet, der introducerede 100 procent parfumefri og dermatologisk testede produkter. Din hud skal nemlig kun have det bedste af det bedste.  

Find gode Clinique tilbud hos emma.dk

Hos emma.dk finder du et stort udvalg af billige hudplejeprodukter til mænd og kvinder fra nogle af markedets mest populære brands. Hvis du gerne vil have mulighed for at købe disse produkter til vores priskrigs pris, kan du tilmelde dig som medlem af vores fordelsklub. Så snart du er medlem, kan du deltage i priskrigsfesten, hvor du kan spare op til 85% på udvalgte produkter. Opret dig som medlem i dag og få de første 7 dage gratis. Fik vi nævnt at du som medlem altid får gratis fragt? Skyd dig at få del i alle de gode tilbud allerde i dag!

Clinique