LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
73 andre kigger på produkter lige nu

Clean

Clean

CLEAN er en duftserie, der er inspireret af duften af renhed og sæbe, præcis som når du træder ud af badet; ren, frisk og indbydende. Det amerikanske brand blev lanceret i 2003 af skønhedsguruen Randi Shinder. Målet var at skabe parfumer, der var friske og rene inspireret af et simpelt stykke sæbe. I dag er CLEAN parfumerne blevet en klassiker.

Mange synes om den enkle og rene duft, og de er netop perfekte til dig, der ikke er til tunge og alt for gennemtrængende dufte. Hver duft minder dig om de enkle og rene glæder i livet, og de er unikke i både duft og navn. De minimalistiske men elegante flakoner vil desuden pynte fint på de fleste badeværelseshylder.   

Alle produkter fra CLEAN er baseret på rene ingredienser af højeste kvalitet. De er 100% fri for parabener, sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og animalske ingredienser, og så er produkterne naturligvis heller ikke testet på dyr.  

CLEAN dufte og produkter til badet  

Hos emmabox har vi et stort online udvalg af CLEAN dufte og produkter til badet. Du kan eksempelvis købe parfume til kvinder og parfume til mænd fra det skønne, miljøvenlige mærke. Skal din næste duft give dig associationer til den skønne duft af træer, varm kashmir, ren bomuld eller nyfalden regn? Dette er blot nogle blandt flere unikke CLEAN dufte. De rene og enkle CLEAN produkter giver sig ikke ud for mere, end hvad de er, og det bekræftes også i CLEANS motto: ”our name is our promise”.   

De flest kender CLEAN for deres skønne parfumer med en naturlig duft af renhed, men CLEAN har udvidet sortimentet, og de laver nu også shower gel og body wash til kvinder og mænd. Dem finder du selvfølgelig også her på emmabox. Tanken bag produkterne til badet er den samme som parfumerne med fokus på den rene duft og minimal belastning af miljøet. De fås, ligesom parfumerne, i forskellige varianter med dufte, der minder dig om enkle og rene glæder i livet.  

Køb din CLEAN parfume på tilbud på emmabox

Køber du din næste CLEAN parfume, showegel eller body wash på emmabox er der mange penge at spare. Vi matcher vores priser med andre hjemmesider, hvor du kan købe CLEAN produkter, og det gør prisen på CLEAN produkterne meget favorabel. Hos os finder du altid tilbud på CLEAN parfumer, og det kan være svært ikke at lade sig friste.

Vores priser og store besparelser er for alle. Du skal blot oprette dig som medlem af vores fordelsklub, så sparer du mange penge på produkter, du alligevel ikke kan undvære i hverdagen. Som betalende medlem af emmabox kan du købe varer til priskrigspriser og spare op til 85% i forhold til andre online butikker. Udover at du som medlem får en unik mulighed for at købe billige produkter, er du også garanteret gratis fragt og hurtig levering. Opret dig som medlem allerede i dag og få de første 7 dage gratis.

Clean