LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
103 andre kigger på produkter lige nu

Chanel

Chanel

Tilbage i 1883 blev Gabrielle Chanel født i Frankrig. Som 27-årig åbnede hun sin første butik i Paris, hvor hun først solgte hatte. Disse hatte blev hurtigt båret af de mest berømte franske skuespillere, hvilket blev begyndelsen på hendes succes. Efter at have opbygget et særdeles godt omdømme – særligt blandt overklassen i Paris – begyndte hun at producere sine første dufte til kvinder, og i samarbejde med parfumedesigneren Ernest Beaux så Chanel No. 5 dagens lys. En duft der i dag stadig er en tidløs klassiker, som bliver båret af mange forskellige kvinder i vidt forskellige aldersgrupper. Fire år senere udvidede hun endnu engang sin horisont og kastede sig over makeuppen. Herefter gik det kun en vej, og det var mod bragende succes. I dag finder du Chanel over alt i verden, og det er stadig lige så luksuriøst et brand, som det altid har været. 

Chanel makeup, som du kan bruge til hverdag og fest

Chanel makeup er til dig, som gerne vil have makeupprodukter, der er lidt udover det sædvanlige. Du kan nemlig forvente, at få et produkt der emmer af luksus, når du køber et Chanel makeupprodukt. Her hos emma.dk har vi samlet et større udvalg af Chanels mest populære makeupprodukter, hvor du både kan finde Chanel læbestift, Chanel mascara, Chanel øjenskygge, Chanel foundation samt mange andre typer Chanel makeup, så du kan blive klar til weekendens fester med stil. Tjek vores store udvalg her på siden.

Chanel parfume, der vil klæde enhver kvinde

Er du på udkig efter en ny parfume, men er du i tvivl om, hvilken der klæder dig bedst? Så går du sjældent galt i byen med Chanel parfume. Den parfume du vælger, har en klar betydning for det, du signalerer, og kan derfor have indflydelse på den måde, folk opfatter dig på. Derfor er det vigtigt, du vælger en parfume, som passer til lige netop din personlighed, og det du gerne vil udstråle.


De fleste parfumer fra Chanel har først og fremmest en kraftig duft af selvstændig femininitet, og det er jo ikke til at stå for. Hos emma.dk har vi mange forskellige parfumevarianter fra Chanel, hvor du bl.a. kan finde den klassiske Chanel No. 5, Coco Chanel Mademoiselle og Chanel Allure. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Chanel parfume kvinder og Chanel parfume mænd og find en Chanel parfume til dig selv, eller til en du holder af. 

Find Coco Chanel Mademoiselle og mange flere Chanel tilbud hos emma.dk

Her hos emma.dk kan du finde ekstra gode Chanel tilbud. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra attraktive mærkevarer til priskrigs priser. Netop derfor kan vi altid tilbyde vores medlemmer ekstra gode Chanel parfume tilbud. Tilmeld dig i dag og køb billig parfume og makeup online.


Du kan som medlem af emma.dk eksklusivt få muligheden for at finde ekstra skarpe Coco Chanel Mademoiselle tilbud, Chanel No. 5 tilbud samt Bleu de Chanel tilbud online. Du sparer nemlig helt op til 85%, når du handler hos os. Når du har bestilt dine varer, går der blot 1-3 hverdage, før din pakke er fremme. Fragten er naturligvis gratis. 

 

 

Chanel