LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
113 andre kigger på produkter lige nu

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Hos emma.dk har vi et stort udvalg af kvalitets dufte til Danmarks billigste pris, og du finder nogle af de bedste parfumer til kvinder og mænd i udvalget her. Især Carolina Herreras duftserier er populære, og hos emma.dk kan du shoppe de fantastiske og skønne parfumer på tilbud. Find din nye parfume blandt den klassiske Carolina Herrera by Carolina Herrera, Good Girl, 212 VIP, CH Carolina Herrera og Carolina Herrera for Men.

Historien bag Carolina Herrera

Carolina Herrera er bedst kendt som den Venezuelansk-Amerikanske modedesigner, der med sin elegante og klassiske stil designer tøj til kendisser verden over. Hun blev født ind i en velhavende familie i 1939 i Venezuela. Allerede fra barnsben af blev hun introduceret til modeverdenen af både sin mor og bedstemor, som blandt andet tog hende med til modeshows i Paris.

Op gennem 70’erne og 80’erne formåede hun at komme på listen over bedst klædte personer, og da familien flyttede til New York, besluttede hun sig for at blive tøjdesigner. Uden en egentlig uddannelse indenfor faget, blev hun alligevel hurtigt et efterspurgt og succesfuldt navn indenfor modeverdenen. Hun fremviste sin første kollektion på The Metropolitan Club i New York på opfordring fra den legendariske redaktør for Vogue, Diane Vreeland.

Efterspørgslen på Carolina Herreras tøj steg i takt med, at kendisser blev set iført hendes tøj. Blandt andre designede hun Caroline Kennedys brudekjole i 1986 og lancerede sin første kollektion af brudekjoler i 1987. Siden er hun også blevet kendt for at klæde store navne som Jackie Kennedy og Michelle Obama på, samt andre navne fra Hollywoods A-liste, heriblandt Renee Zellweger og Lily Aldridge.

Som følge af sin succes kunne Carolina Herrera New York derfor udvide virksomheden med underlinjen CH Caroline Herrera i 2001. CH Carolina Herrera er et livsstilsbrand med ready-to-wear tøj, sko og accessories for kvinder og mænd til mere tilgængelige priser. Efter mere end 20 år på den internationale modescene har Carolina Herrera vist sig som et af de mest succesfulde designhuse i New York.

Den første Carolina Herrera by Carolina Herrera parfume

I året 1988 blev den første Eau de Parfume til kvinder tilføjet Carolina Herreras produktportefølje. Klassikeren Carolina Herrera by Carolina Herrera parfume afspejlede designerens æstetik med en elegant duft af jasmin og tuberose, der skulle blive en stor succes.

Siden da er Herreras sortiment af Eau de Toilette og Eau de Parfume vokset sig større, og består af over 100 dufte til både mænd og kvinder. Hendes dufte er i dag bedst kendt for deres sensualitet, friskhed og kompleksitet og har ofte et hint af roser, orkideer, jasmin eller citrus ofte kombineret med sandeltræ eller cedertræ.

Carolina Herrera Good Girl parfume — et nyt stilikon

Kendisserne ifører sig ikke kun Carolina Herreras tøjdesigns, flere er også kendt for at bære hendes parfumer. Carolina Herreras dufte er nemlig indbegrebet af elegance og tidsløst design, hvilket afspejles i udformningen af hendes parfumeflasker.

Det ses blandt andet i designet af den meget omtalte Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfume flaske, som i sin glitterbeklædte stilette lignende udformning er inspireret af et samarbejde med Swarovski. Carolina Herrera Good Girl refererer til den moderne kvindes dualitet, som både er dristig og sexet samt elegant og gådefuld. Good Girl er det hemmelige våben i forførelsens kunst.

Carolina Herrera Men — Maskulin parfume til mænd

I 1991 blev den første Carolina Herrera parfume til mænd introduceret, hvilket skulle vise sig at blive en rigtig topsælger. Carolina Herrera for Men er en karismatisk, frisk og maskulin parfume til mænd med masser af charme, elegance og personlighed.

Shop parfumetilbud som medlem hos emma.dk

Du kan spare masser af penge på vores billige parfumer, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De lave medlems priser gør det muligt for dig at eksperimentere dig frem til din nye yndlingsduft. Gå på opdagelse i et stort parfumeudvalg fra Carolina Herrera, Chanel, Armani, Dior, Marc Jacobs, Hugo Boss og mangle flere parfume mærker.

Hos emma.dk omfatter vores sortiment 30 ml, 50 ml, 60 ml, 100 ml, 150 ml samt gaveæsker med 200 ml, så du kan finde netop din favorit duft i en størrelse som passer dine behov. Er du på udkig efter en gave til kæresten eller en du holder af? Så kan du med fordel tage et kig på vores mange parfume tilbud til mænd og populære parfumer til kvinder. Som altid har vi både gratis fragt og hurtig levering.

Carolina Herrera