LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
120 andre kigger på produkter lige nu

Batiste

Batiste

Det populære brand Batiste opstod helt tilbage i 1970, og blev lanceret af Scwarzkopf. Batiste er kendt for at producere gode tørshampooer, som anvendes af kvinder over hele verden. Deres innovative Batiste dry shampoo er baseret på ideen om at kunne vaske hår uden at tilsætte vand. En Batiste shampoo sætter liv i fedtet hår, og får det til at se nyvasket og rent ud, uden at du behøver bruge tid på at vaske det.

Sådan anvender du Batiste tørshampoo:

1. Spray Batiste tørshampoo i håret med en afstand af 30 cm.

2. Løft gerne håret op, så det fordeles i længderne.

3. Fordel tørshampooen med fingrene eller en børste.


Her finder du Batiste tørshampoo til alle hårfarver

Hos emma.dk finder du et stort udvalg af de forskellige tørshampooer fra Batiste både i form af duft og anvendelse. Sortimentet fra Batiste indeholder bl.a.:

· Batiste Divine Dark, som er en tørshampoo til mørkt hår.

· Batiste Brilliant Blonde til lyst hår.

· Batiste Beautiful Brunette til brunt hår.

Du behøver derfor ikke være bange for at få lyse plamager i håret, hvis du er mørkhåret, da disse produkter blender perfekt ind i hår og hovedbund. Husk dog altid, at ryste dåsen grundigt inden brug, for at undgå at der kommer større klatter ud.

Brug Batiste shampoo til de morgener, hvor der bare ikke er tid til hårvasken

Batiste laver nogle af de bedste tørshampooer på markedet, og er førende inden for deres felt. En Batiste dry shampoo er yderst effektiv, hvis du gerne vil springe en hårvask over, eller en morgen har for travlt til, at kunne nå en hårvask. Den er også god at have med på festival eller ferie, hvor der sker mere spændende ting end hårvask.

Det er generelt et produkt alle kvinder bør have i deres udvalg af stylingprodukter derhjemme, og det er et hårprodukt, der vil kunne redde mange morgener med halvfedtet og ustyrligt hår.

Med Batiste får du mere end bare en tørshampoo

Det ekstra smarte ved en tørshampoo er, at den også kan bruges som stylingprodukt! Tørshampooen fra Batiste kan med fordel bruges som en volumen booster, eller hårpudder til hår der mangler lidt fylde. En god tørshampoo til dette vil f.eks. være Batiste XXL Volume Dry Shampoo, også omtalt som blot Batiste XXL, som netop er lavet til at give håret ekstra fylde.

Hvis du vil skabe ekstra volumen med din tørshampoo, kan du følge denne lille guide:

1. Løft op i håret og spray tørshampooen under håret, fra rødderne og ud.

2. Herefter kan du let toupere det sprayede hår med en lille kam.

3. Red til sidst håret let igennem, alt efter hvor meget fylde du ønsker. Jo mere du reder det, jo mindre fylde.

4. Afslut evt. med en hårspray for at holde på frisuren.

En tørshampoo fra Batiste er både effektiv og dufter skønt

En tørshampoo Batiste kommer altid i en farverig og sjov flaske, der varierer i udseende alt efter, hvilken duft Batiste tørshampooen har.

Prøv f.eks. Batiste Tropical Dry Shampoo, som er en af de helt sikre klassikere fra Batiste. Den har en helt særlig duft af kokos og ananas, som leder tankerne hen på en frisk Pina Colada, og kommer i en festlig flaske pyntet med små flamingoer og palmer. Eller Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty Blush, som dufter dejlig feminint af blomster og som kan anvendes af alle hårtyper.

Den helt klare fordel ved at bruge en tørshampoo er, at man foruden at få et velduftende hår, hurtigt kan få friskt hår, hvis man ikke har tid til at gå i bad på en stresset morgen. De forskellige tørshampooer fra Batiste har alle samme funktion, netop at fjerne fedt fra hår og hovedbund, så håret får den samme friske følelse og løft, det får lige efter et bad.

Find billig tørshampoo fra Batiste hos emma.dk til alle hårtyper

Køb shampoo fra Batiste til de billigste onlinepriser hos emma.dk, og slip for flere dage med fedtet hår - vi har nemlig altid gode Batiste tilbud til dig! Bestil din billige Batiste dry shampoo hos os, når du har registreret dig som medlem, og modtag den allerede inden for 1-3 hverdage.

Som medlem af Danmarks billigste fordelsklub får du som altid gratis fragt og mulighed for at spare op til 85 %! Tag også et kig på vores mange gode tilbud på både shampoo og hårstyling og få alt hvad du står og mangler til din daglige hårrutine.

Batiste