LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
97 andre kigger på produkter lige nu

bareMinerals

bareMinerals

BareMinerals er en makeup serie baseret på naturlige mineraler, hvilket gør BareMinerals til et af de reneste og mest naturlige makeup serier på markedet. Produkterne er udviklet ud fra mange års forskning i mineraler og deres betydning for hudpleje. 

BareMinerals produkter er lavet med særligt udvalgte mineraler, der giver en let langtidsholdbar makeup, som er dækkende og holder hele dagen. Desuden giver produkterne optimal solbeskyttelse, hvilket er vigtigt for huden. 

BareMinerals mener, at makeup ikke udelukkende skal have kosmetisk effekt, men at den også skal pleje og nære din hud, hvormed BareMinerals skiller sig ud fra mange andre mærker. Alle BareMinerals produkter er baseret på 100 % naturlige mineraler og er fri for konserveringsmidler, parfumer, emulgatorer, mineralolier, kunstige farvestoffer, parabener og andre negative stoffer, der kan medføre sensitiv eller uren hud. 

BareMinerals fører blandt andet flotte læbestifter og lipgloss i flotte feminine farver, som giver dét ekstra til din makeup.

bareMinerals