LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
87 andre kigger på produkter lige nu

Baldessarini

Baldessarini

Som chefdesigner hos modegiganten Hugo Boss lancerede tyskfødte Werner Baldessarini i 1993 sit eget luksusmodebrand til mænd som en del af Hugo Boss-koncernen. Baldessarini lancerede sin første duftkollektion i 2007 med sloganet “Separates the men from the boys", og mærket har lige siden formået at gøre drenge til mænd med maskuline dufte og en tøjkollektion med fokus på den moderne gentleman.

 

De mange lækre parfumer, som Baldessarini producerer, er maritime og friske med et touch af noget krydret, som passer til den maskuline følelse, man ønsker at leve ud.

Baldessarini Nautic Spirit After Shave Lotion kan bruges i kombination med parfumen af samme navn for at få duften markant frem. Denne aftershave lotion kan, præcis som en aftershave skal, få parfumens duft ekstra godt frem, og duften holder på denne måde i længere tid.

 

Med Baldessarini får man elegance og kvalitet i en flaske, og det italiensk-klingende brand fører nu kun en “limited studio line” af både tøj og parfumer, hvilket sikrer den høje kvalitet fra catwalken.  

Baldessarini