LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
96 andre kigger på produkter lige nu

American Crew

American Crew

Charme, selvtillid og lækkert hår? Hvis det lige er noget for dig, så skulle du prøve produkterne fra American Crew. American Crew er en af de mest innovative producenter af hårprodukter og skønhedspleje på markedet. Brandet har gennem årene specialiseret sig i at skabe en lang række produkter, der kan give dig og alle andre mænd i alle aldre et råt look, der holder hele dagen. Se de forskellige produkter her på siden. Her kan du blandt andet finde American Crew shampoo og American Crew voks. Specielt deres hårvoks er yderst populær, hvor varianten American Crew fiber voks er en af brandets absolutte bestsellers. Du kan også finde produkter som American Crew Foaming Cream og American Crew Pomade.

Har du prøvet den populære American Crew voks?

American Crew er særligt kendt for sin American Crew fiber voks, der er en American Crew hårvoks udover det sædvanlige. Denne voks er mat med en lækker konsistens, der er let at arbejde med, så du nemt kan friske din frisure op. Samtidig er den populære Crew voks særdeles holdbar, så frisuren sidder perfekt hele dagen. American Crew fiber voks er bedst i kort hår, hvor den giver struktur og facon. En ekstra bonus er, at den har den lækreste friske citrusduft, der får én til at føle sig ekstra ren og lækker! 

American Crew shampoo, body wash m.m.

Flere og flere mænd begynder at gå op i skønhedspleje, hvorfor American Crew i de seneste år har haft stor succes med brandets brede udvalg af lækre produkter til mænd. For at kunne tilfredsstille de mange forskellige behov for skønhedspleje, er det vigtigt, at produkterne har en høj kvalitet. Alle produkter fra American Crew er derfor nøje gennemtestede, før de kommer på markedet. American Crew er bedst kendt for sin American Crew fiber voks, men American Crew laver også American Crew shampoo og diverse andre produkter inden for body wash, barberingscreme og meget andet. Prøv eksempelvis den populære American Crew Alternator der er en hårspray, som giver et let hold og en sund glans til håret.

Find gode American Crew tilbud hos emma.dk

Hos emma.dk finder du et bredt udvalg af forskellige hårstylingprodukter til mænd, herunder hårvoks og shampoo til skarpe priser. Her kan du bl.a. finde ekstra gode American Crew tilbud, så du aldrig løber tør for din yndlings Crew voks. Vi er en fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe produkter fra velkendte mærkevarer til priskrigs priser. Du sparer helt op til 85%, når du handler hos emma.dk. Derudover får alle vores medlemmer gratis fragt og hurtig levering. Bestil i dag og modtag dine varer inden for 1- 3 hverdage.

American Crew