LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier

Handelsbetingelser på emma.dk

emma.dk
Hvad er emma.dk?

emma.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer inden for personlig pleje, kosmetik, shampoo, parfumer og mange andre produkter. Det er både muligt at handle hos emma.dk som betalende medlem og som ikke-betalende medlem. Som medlem handler du til fordelagtige emmapriser, og som ikke-betalende medlem kan du handle til normal pris. For at blive medlem hos emma.dk skal du være fyldt 18 år. emma.dk er kun for privatpersoner.

Hvad koster det at være medlem hos emma.dk?

Det koster 3 kr. om måneden at være betalende medlem. Abonnementet hæves automatisk hver måned, indtil du ikke længere vil være medlem. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab efter 72 timer efter dit køb ved at logge ind på din profil og herefter klikke  på "farvel emma" i alle hverdage.

Sådan køber du

Du kan både handle hos emma.dk som betalende medlem og ikke-medlem, hvor betalende medlemmer opnår den største rabat via differentierede priser. Hvis du allerede er medlem kan du logge ind og her efter købe produkterne til de lave priser. Hvis ikke du er medlem vil du få tilføjet et medlemskab i din indkøbskurv når du handler. Hvis du er nyt medlem vil du få tilbudt en gratis uges prøveperiode. Hvis du har været medlem indenfor de seneste 12 måneder, vil du i stedet få tilføjet en måneds medlemsskab til normal pris (3 kr). Efter din ordre er gennemført, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse pr. e-mail og du vil modtage endnu en e-mail når vi afsender din ordre. Hvis du ønsker, at modtage en yderligere kopi af din følgeseddel kan den kun gensendes delvist, og kan findes under min emma profil.

Annullering af bestilling

Hvis du har oprettet et køb og ønsker at annullere din bestilling, så skal du sende en mail til emma@emma.dk hurtigst muligt, dog kan ordren ikke annulleres, hvis vores pakkehotel er gået i gang med at ekspedere denne. Da vores kundesupport kun har åbent i hverdage, er det heller ikke muligt at annullere din bestilling på lørdage og søndage samt helligdage.

Afhentes pakken ikke og den kommer retur modregnes der et håndteringsgebyr på 40 kr som svare til fragtprisen, beløbet bliver fratrukket ved krediteringen for ordrens værdi, udegøre værdien mindre vil det resterende beløb hensættes til betaling senere.   

Om priserne på emma.dk

Priserne der vises på siden er medlemspriser. Med henblik på at begrænse videresalg kan der købes op til 6 stk. af hver vare af gangen til den anviste pris pr. 30 dage pr. medlemskab. Prisen vi sammenligner med er gældende normal priser (vejledende udsalgspriser) der tilbydes hos andre butikker og webshops. Vi overvåger disse priser nøje, men tager forbehold for pludselige prisændringer i markedet.

Betaling

Alle betalinger gennemføres teknisk af Reepay, ePay og med Nets, Clearhause og Teller som kortindløsere. På emma.dk kan der betales med Visa-dankort og Mastercard. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af emma.dk. Betaling for medlemskab, samt varer på emma.dk kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med emma.dk indgås aftaler på sproget dansk.

Ydelserne købes af emma danmark Ltd, No 10795906, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og alle betalinger sker til og håndteres af emma prime Ltd, No 10795360, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og betalinger gennemføres af ePay A/S og Reepay A/S med Bambora, Clearhause, NETS og Teller som kortindløsere.

Forsendelse og levering

Ordrer bestilt hos emma.dk leveres via en pakkeboks eller til et firma. Leverings - og håndteringsgebyret er gratis for ordrer, der ønskes leveret til DAO og GLS pakkeshop samt DAO hjemmelevering. Hvis man handler for mindre end 249 kr. vil der tillæges et pakkegebyr på 39 kr. emma.dk har ansvaret for varerne indtil du har modtaget dem. Ønsker du din pakke gensendt grundet den ikke kunne leveres eller af anden årsag betales der for fragten.

Fortrydelses- og returret (Returvarer)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på emma.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives på email emma@emma.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt på din ordrebekræftelse eller du kan downloade formularen nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnering/ombytning af julegaver

Varer købt inden for perioden d. 23. november t.o.m. d. 23. december kan returneres eller ombyttes frem til 2. mandag i januar det efterfølgende år. Dette gælder dog ikke fødevarer, drikkevarer eller varer hvorpå emballagen er brudt.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

emma.dk er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement og ikke i forbindelse med den løbende betaling af dit abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til emmas medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemsskab til emma.dk fordelsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft udover en evt. gratis abonnementsperiode. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Pack2go Pakkehotel, Råsøvej 11, 4160 Herlufmagle, Att. emma.dk

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Betalingskort

Når du foretager en handel på emma.dk skal det være med korrekt navn, adresse, by, post nr, email og mobil nummer, samt betalingskortet skal ligeledes tilhører dig også kaldet kunden. emma.dk gør opmærksom på at man ikke kan have flere profiler tilknyttet det samme betalingskort og der kan ikke foretages mere end ordre, hvis ikke ovenstående er opfyldt korrekt. Oprettes der flere dobbelt profiler med samme kreditkort er det optil kunden selv at få afmeldt disse, så der ikke trækkes medlemskab hver måned.

Når du bruger dit kortnummer til betaling af en vare eller løbende ydelse, eksempelvis et abonnement, skal du sikre dig, at en eventuel opsigelse af abonnementet sker i overensstemmelse med de vilkår, som emma.dk har fastsat. Hvis du skifter kort eller kortnummer, skal du selv kontakte emma.dk og informere om det nye kortnummer. Når du benytter kortet til køb f.eks. på internet- tet, skal du oplyse kortnummer, kortets ud- løbsdato og kontrolcifre. Hvis du benytter Visa- kortet, og forretningen er tilmeldt Verified by Visa, skal du derudover indtaste den engangskode, du vil modtage via sms fra Nets i forbindelse med købet.

Når du benytter kortet til køb via post- og telefonordre, skal du oplyse kortnummer, kortets udløbsdato, kontrolcifre samt eventuelt navn og adresse. Ved postordrekøb skal du desuden underskrive bestillingssedlen.

Du må aldrig oplyse din pinkode i forbindelse med køb på internettet eller via post eller telefonordre m.v.

emma CashPoints

Når du køber et produkt til over 20 kr. på emma.dk optjenes der Cashpoints, dog vil mængden af Cashpoints variere afhængig af hvilke produkter du køber. Du kan til enhver tid se din Cashpoints saldo under din emma profil og det er kun medlemmer af emma.dk der kan optjene Cashpoints. Så længe du er medlem og har et gyldigt medlemskab på emma.dk vil du kunne benytte dine Cashpoints til at handle med, opsiges medlemskabet udløber dine Cashpoints efter 30 dage.

Efter ophør af dit medlemskab kan du inden for 30 dage vende retur og genaktivere dit medlemskab, hvorefter dine Cashpoints også vil blive aktiveret igen, bemærk at Cashpoints ikke kan ombyttes til kontanter eller overages til andre.  

Reklamationsret

emma.dk yder dig den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Bemærk at for varer med en begrænset levetid, er reklamationsretten ligeledes begrænset. Såfremt du opdager en fejl, eller en mangel ved en vare, der er købt på emma.dk , skal du hurtigst - og indenfor rimelig tid - rette henvendelse til os, hvorefter vi vil håndtere din reklamation.

Varen sendes til: Pack2go, pakkehotel, Råsøvej 11, 4160  Herlufmagle, Att. emma.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, vi kan desværre ikke tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til emma@emma.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800  Viborg, via >www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du er oprettet som kunde hos emma.dk, så opbevares dit navn, din adresse, dit telefon nummer og din e-mail adresse i et elektronisk kundekartotek. Kun ansatte hos emma.dk kundeservice har adgang hertil. Vi gemmer dine personoplysninger med det formål, at kunne levere de bestilte ordrer til dig. Personoplysningerne registreres hos emma.dk og opbevares i 5 år Jvf. regnskabsloven, inden de slettes. Inden der gemmes personoplysninger via emma.dk, sikrer vi, at du altid er indforstået hermed og ved præcis hvilke oplysninger der gemmes.

Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Som oprettet kunde hos emma.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Dine rettigheder har du efter Persondataloven. For mere information eller henvendelse om indsigt sendes til emma.dk via e-mail emma@emma.dk.

Oplysninger afgivet til hjemmesiden emma.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved afgivelse af en ordre tilmeldes man som kunde til vores nyhedsbrev og vi registrerer din e-mail adresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Denne service kan til enhver tid afmeldes i bunden af e-mailen ved at trykke på afmeld.

Cookies

emma anvender cookies. Det gør vi udelukkende for at gøre det lettere for dig at logge ind og for at vise dig relevante produkter og nye tilbud, når du besøger emma.dk En cookie er en lille fil, der indeholder oplysninger om du er ny- eller tidligere kunde, hvilke produkter du besøger, samt andre forhold om din adfærd på websitet. Cookien lagres på din PC, tablet eller mobiltelefon.

Én cookie kan ikke identificere dig som person, kun genkende din PC, tablet eller mobiltelefon og derved sikre dig en tilpasset udgave af emma.dk.

Vi gemmer typisk en cookie i 12 måneder.

Du har mulighed for at indstille din browser, således den giver en advarsel når du modtager en cookie. Du har også mulighed for at slå brugen af cookies helt fra i din browser. Hvis du ønsker at slette dine cookies kan dette gøres fra din browsers indstillinger. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til emma.dk på emma@emma.dk.

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på emma.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere emma.dk

emma sender i perioder nyhedsbreve ud med tilbud og man kan afmelde denne service ved at klikke på afmeld i bunden af nyhedsbrevet. 

Ansvarsfraskrivelse

emma.dk tager forbehold for force majeure; herunder arbejdskonflikt og mangelfulde eller forsinkede leverancer fra vores underleverandører.