LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier

Abonnementsbetingelser for emma.dk

emma.dk
Medlemskab hos emma.dk

emma.dk fungerer som en fordelsklub, hvor medlemmerne kan opnå store rabatter og besparelser på en masse forskellige kendte mærkevarer inden for personlig pleje. medlemskabet på emma.dk er et abonnement der betales løbende - dog tilbyder vi første uge gratis. Betalinger hos emma.dk foregår med betalingskort (Dankort-Visakort og Mastercard), og betalingsgebyrer afholdes af emma.dk. De er dermed indeholdt i de produktpriser og priser på medlemskab, som er oplyste.

Det er kun privatpersoner som er fyldt 18 år, der kan blive medlem - det er dermed op til den enkelte, at være ansvarlig for dette.

Ydelserne købes af emma danmark Ltd, No 10795906, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og alle betalinger sker til og håndteres af emma prime Ltd, No 10795360, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og betalinger gennemføres af ePay A/S og Reepay A/S med Bambora, Clearhause, Bambora, NETS og Teller som kortindløsere.

Din accept af abonnementsbetingelserne

Accepterer du de gældende abonnementsbetingelser på emma.dk, accepterer du via dette, at emma.dk må trække det fulde medlemsbeløb periodevist, indtil du vælger at opsige abonnementet. Første uges medlemskab/abonnement er gratis. Herefter overgår dette til et løbende månedsabonnement som er på 3 kr. pr. måned - dette abonnement kan opsiges, så snart du har lyst.

Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail.

Du kan kun gøre brug af de 7 dages prøve periode en gang hver. 12 måned pr. hustand. Ved genindmeldelse betales der derfor det løbende medlemsbeløb, sker dette inden for en løbendene medlemsperiode fra du opsagde dit medlemskab, beholder du dine optjente fordele.

Opsigelse, bindingsperiode og medlemskab

Du kan opsige dit medlemskab ved at afmelde manuelt på hjemmesiden i alle hverdage, har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail på emma@emma.dk. Bemærk der kan forekomme ventetid. Af tekniske- og sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at opsige medleskabet 48 timer efter hver lagt ordre. Dog kan du nemt handle flere varer i den første prøveperiode mens du venter. Opsiger du dit medlemskab, vil du omgående miste alle dine fordele og ikke have adgang til dette i den resterende tid, derfor anbefales det at afvente med og afmelde sig til dagen inden de 7 dage er udløbet, sæt gerne kryds i din kalender så du ikke glemmer dette. Efter dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere beløb på din konto, medmindre du vælger at genaktivere dit medlemskab hos os ved at foretage en ny handel på emma.dk.

Hvis dit betalingskort snarest udløber (eller er udløbet), kan du blot ved at lave et nyt køb, indtaste oplysningerne, eller kun ind under min profil og vælg skift kreditkort.

Afmelder man sig emma.dk og igen på et senere tidspunkt køber vores produkter til medlemspriser, genaktiveres ens medlemskab samtidig med at der trækkes 3 kr. for en måneds medlemskab, samt hvis der er et udestående beløb for tidligere ubetalt medlemskab trækkes det også.

Tilladelse, indsigelse og procedure ved nyt kort

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tiladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt aftalen. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Hvis kortet ikke længere kan bruges (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Selve indmeldelsen på emma.dk er bindende fra det øjeblik, hvor du bestiller din første ordre - derved tages dit medlemskab i brug, og du er som medlem på emma.dk, og kortholder, forpligtet til at betale fuldt beløb for hele din medlemsperiode samt efterfølgende abonnementshævninger. Dette indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab - første uge er gratis. Ved din accept og af abonnementbetingelser samt handelsbetingelserne bekræfter du at være over 18 år og bemyndig til at indegå denne aftale, vi gør for god ordens skyld opmærksom på at det er ulovligt at oplyse forkert alder ved at foretage denne accept.

Proceduren for abonnementshævning

Dit medlemskab hos emma.dk bliver automatisk fornyet. På denne måde har du altid adgang, og efter de første 7 dages medlemskab til 0 kr. overgår dit abonnement automatisk til det faste månedsabonnement på 3 kr. pr. måned. Ønskes afmelding skal du logge ind under din profil og trykke "farvel emma" hvorefter kundesupporten vil hjælpe dig. Ved et skyldigt beløb Jvf manglende medlemsbetaling eller overholdes sidste rettidige betalingsdag ikke er emma berretiget til at udsende rykker og der pålægges et rykkergebyr på 100 kr. Ved forsat manglende betaling, vil sagen blive overdraget til retslig inkasso. 

Medlemskabet kan hæves uden varsel med ca. 10% en gang årligt, grundet prisjusteringer fra leverandører, forsendelsesomkostninger og administrationsomkostninger.

Sker der prisstigninger på medlemskabet på over 15% varsles dette via e-mail.

Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet den afvises af Nets, banken, betalingsudbyderen eller af anden årsag, hæves restbeløbet måneden efter, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Når dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive opkrævet yderligere beløb fra din konto, medmindre du vælger på et senere tidspunkt at genaktivere dit medlemskab hvilket sker ved dit næste køb, da vil et skyldigt beløb manglende medlemsbetaling også blive trukket.

Fair-use

Fair-use reglen skal være med til at sikre der ikke sker et overforbrug eller misbrug af medlemskabet, hvis denne træder i kraft, vil du få besked om dette i forbindelse med dit køb, og der kan kun handles til normal priser indtil fair-use begrænsingen ophæves igen.

emma.dk forbeholder sig ret til at lukke adgangen til medlemskabet, samt annullere eventuelle åbne ordre der er i strid med de gældenen medlemsbetingelser, såfremt der findes en god grund til at tro, at medlemskabet overforbruges eller misbruges.

Din fortrydelsesret

Når du handler på emma.dk er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement og ikke i forbindelse med den løbende betaling af dit abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til emma medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemskab til emma.dk fordelsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft udover en evt. gratis abonnementsperiode. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.